Tietoja minusta

Oma kuva
naimisissa, eläkkeellä oleva nainen.elämästä nautiskelija ja nykyään aika hitaalla käyvä tyyppi.mikäs kiire se valmiissa maailmassa on?

3.28.2023

Lunta,lunta ja vielä vähän lunta

Viikko sitten kävelin lenkkareissa ja nyt on lunta "reisiin asti".Luulin jo kevään olevan nurkantakana ( tai kai se siellä on piilossa) mutta ei nyt siltä näytä.


Mun rakkaalla parvekkeellakin näyttää tältä.Eilenkin kävi talon miehet 3xlumitöissä ja tänään ovat suorittaneet jo aamujumpan kera lumikolien.

On sellainen harha käsitys , että suomalainen mies ei puhu eikä pussaa. Ainakin koirilleen miehet puhuvat ja vielä todella kauniisti.Eräänä vesisateisena päivänä mies meni staffinsa kanssa ja koska ilma oli mikä oli, ei koiraa huvittanut kävellä vaan veti jalat suoriksi ja stoppas. Siihen mies:" ei ole pakko, mennään takaisin kotiin ja sitten päivällä pidemmälle lenkille".Voiko olla herttaisempaa kun iso mies taluttaa pikku koiraa, koira tekee kakkat ja mies siihen:" voi kuinka hieno kakka-hyvä tyttö".

En tarvitse paljon kelloa. Määrätyt ihmiset/porukat liikkuvat melkein minutilleen samaan aikaan. Aamuyöllä klo 5.00 menee nainen koiransa+rollaattorinsa kanssa.Kello 7.00 vaihtelevasti 2-3 naista+yksi mies ja 2-3 koiraa. Kadun kulmassa mies antaa koirille herkkupalat ja jos näin ei tapahdu nostaa yksi haukuista rähinän.

Klo 9.00 kävelee 3 miehen ryhmä kohti rantaa ja noin 10.30 -11.00 menee tuttu koiransa kanssa kohti kahvilaa.

Illalla taas noin 21.00 kävelee vanhempi nainen ( hämmästyttävästi Emmerdalen Ednan näköinen ihminen vaatetustaan myöden) kantaen kahta suurta kauppakassia.Meno on välillä tosi raskaan näköistä mutta sinnikkäästi hän vaan etenee.

Jos joskus saisin lopetettua röökin polton jäisi mulla suuri aukko elämään kaikista tapahtumista.

Haaveilin, että kun mennään ens viikolla pääsiäisen viettoon Hangon Tvärminneen , aurinko paistaa ja me istutaan t-paidat päällä terdellä. Taidetaan olla toppatakit päällä,pipot päässä ja tumput kädessä.Tai sitten ollaan sisätiloissa .

Runsaan viiden viikon päästä suuntana Rooma ja siellä on jo nyt lähemmäs +20 astetta.Silloin on jo Heikkikin eläkeläinen .Päästää nauttimaan auringosta,hyvästä ruoasta ,katukahviloista ja uudesta kohteesta meidän matkailuhistoriassa. Mihinkään turistirysänähtävyyksiin mua ei saa. En halua jonottaa johonkin , että pääsen pällistelemään vanhaa kivikasaa.Tällainen matkailija minä olen.

Ei kommentteja:

Maanantaina piti lähteä Pohjois-Norjaan

    mutta eipä lähdetäkkään-tosin rahat meni! Olimme varanneet ja maksaneet retkeilyauton. Runsas viikko sitten selvisi, että firma on haett...