Tietoja minusta

Oma kuva
naimisissa, eläkkeellä oleva nainen.elämästä nautiskelija ja nykyään aika hitaalla käyvä tyyppi.mikäs kiire se valmiissa maailmassa on?

3.02.2023

Peikonpolku

 

 

Tämä vuosi on matkailuvuosi.Mies jää eläkkeelle ja minähän olen jo kotona lorjunut runsaat kolme vuotta.Syynä eri sairaudet jonka takia olen sairauseläkkeellä. Monta reissua meni ohi lähinnä koronan takia mutta myös kunnon takia.Viime syksynä vuokrattiin asunto auto ja kierreltiin pohjois-norjassa.Löytyi aivan huippu vuokraamo  http://www.bfcaravan.fi. Kaikki sujui heidän kanssa paremmin kuin hyvin-suuri suositus!

Ihastuimme VW Grand California retkeilyautoon.Pienessä autossa oleminen ei ole meille ongelmallista koska lähemmäs 20 vuotta kesät ”asuttiin” pienessä purjeveneessä.Aikansa kutakin joten purjehtimiset on purjehdittu ja nyt tehdään reissuja autolla/lentokoneella.

Reissussa suhattiin kiitettävästi 4267 km.Aina kun jotain suunniteltiin niin ne muuttui viimeistään seuraavana päivänä.Syinä oli esim ilma, oltiinkin ”liian aikaisin” kohteessa tms. Suunnitelmat on tehty muutettavaksi.

 

 Fillarikuva on Pykeijasta jossa yövyttiin eka yö Norjan puolella.Siellä oli tarkoitus saunoa, uida jäämeressä ja syödä kuningasrapuja. Ja sitten kaikki meni uusiksi.Sauna piti varata netin kautta ja maksu ei onnistunut.Oltiin jo edellispäivänä kierretty Pykeija joten emme jääneet sinne lorjumaan ja odottelemaan rapujen syömistä vaan lähdettiin jatkamaan reissua.Ajatuksena ”saahan niitä kuningasrapuja nyt muualtakin”.Ei sitten saanut ja eipä siellä pohjosessa muutenkaan ollut ravintoloja+kahviloita kilometrin välein. Tässä asiassa on loistavaa kun on keittiö mukana.

Hienoja Norjan kuvia on netti pullollaan.Otin niitäkin mutta tykkää vähän erilaisista kuvista ja hautausmaat vetävät mua ja kameraa puoleensa magneetin lailla.

Tulen kirjoittamaan tänne menneistä ja tulevista reissuista. Hauskoista sattumuksista/kommenteista ( niitä riittää meidän avioliitossa), unohtamatta ruokaa ,koiria,kirjoja ja musiikkia. Eli laidasta laitaan tulee tekstiä.

Heikki ( mieheni ) sanoi :” et sitten hauku ketään ja kännissä et sinne kirjoita”.Tässä asiassa tulen tottelemaan häntä. Yritän kirjoittaa vaan positiivisista asioista,eläimistä,ihmisistä,ravintoloista,kaupoista ja muusta maan ja taivaan välillä. Mutta joskus voi tulla pienen pieni purkaus kera kirosanojen -sit kun tarpeeks vituttaa niin se on raportoitava!

Ei kommentteja:

Maanantaina piti lähteä Pohjois-Norjaan

    mutta eipä lähdetäkkään-tosin rahat meni! Olimme varanneet ja maksaneet retkeilyauton. Runsas viikko sitten selvisi, että firma on haett...