Tietoja minusta

Oma kuva
naimisissa, eläkkeellä oleva nainen.elämästä nautiskelija ja nykyään aika hitaalla käyvä tyyppi.mikäs kiire se valmiissa maailmassa on?

3.02.2023

 

Menneellä viikolla mun vanha nokia lopetti yhteistyön.Akku ei enää kestänyt kuin hetken ja kun laitoin sen lataukseen niin se vaan tyhjeni edelleen. Siispä ostamaan uutta luuria.

Tarvitsen puhelinta soittamiseen ja vastaamiseen. Tekstitviestit ei ole mun juttu. Ne on niin rasittavia kirjoittaa ja varsinkin ”käydä keskustelua” tekstareilla.Jos tuntuu siltä ,että vastsapuolella on asiaa niin sitten soitan hänelle. Asia tulee paljon nopeammin hoidettua kun näpyttämällä vastauksia.Messengerviesteihin vastaan mieluiten tietsikalla-se sujuu nopeasti mutta puhelimella näpyttely vie hulluuden rajamaille.

Ihan peruspuhelimen Samsung 13A ostin.Joskus otan valokuvia puhelimella mutta jos haluan oikein valokuvia otan kameran esille.

Olin niin iloinen kun kaikki yhteystiedot sain ilman ongelmia siirrettyä uuteen luuriin mutta sitten pääsi helvetti irti. En ollut tajunnutkaan miten paljon puhelimeen on asentanut eri ohjelmia joita tarvitsen. Easypark,elisakirja,pankki,mobilebuy,pari eri matkatoimistoa,whatsapp,spotify,facebook jne.Ei muuta kun nämä sitten asentamaan. Sitten alkoi nousta seinä vastaan. Ei se pankin asentaminen niin vaan sujunutkaan.Sähköpostiin sain lukusarjan mutta piti odottaa postin kautta vielä uutta koodia. Posti ei niin sukkelaan kulje joten tässä meni useampi päivä ettei mikään oikein onnistunut kun joka paikkaan vaaditaan kirjautumaan.Tänään sitten painoin vaihtoehtoa telian mobiilivarmennus.Sen pitäisi toimia sitten esim henkilötodistuksena. Mutta se ei sovikkaan tämän sim-kortin kanssa joka on puhelimessa niin nyt sitten odotan postia telialta.Tällä hetkellä ei toimi esimerkiksi mobilebuy ja se on munsta ihan hemmetin hyvä vaihtoehto maksamisessa.

Toivon tuon puhelimen pelittävän monta vuotta. Sitten kun siinä on kaikki tarvittavat ominaisuudet olen tyytyväinen.Mun pelastus on se, että pystyn kuuntelemaan sillä äänikirjoja. Illalla kun kömmin fällyn alle olen varsinainen alien.Naamalla cpap-laite uniapneaan,kuulokkeet korvilla ja mahan päällä voi olla bemer joka auttaa ääreisverenkiertoon.Sitten kun herää  yöllä vessaan on muijalla kiire riisua itsestään nuo kaikki pois.

Ei kommentteja:

Eilen tultiin kotiin

ja onhan täällä kiva olla!  Kotimatka meni oikein hyvin tosin jossain kohtaa tuli vettä sellaisella voimalla että oli pakko höllätä kaasupol...