Tietoja minusta

Oma kuva
naimisissa, eläkkeellä oleva nainen.elämästä nautiskelija ja nykyään aika hitaalla käyvä tyyppi.mikäs kiire se valmiissa maailmassa on?

3.02.2023

 Miehellä hame

 

on mielestäni ihan huippujuttu! Viime lauantaina tuli UMK ,eikä siitä sen enempää musiikin osalta,  juontaja oli Samu Haber ja hänellä oli yhtenä asuna ns jakkupuku.Värivaihtoehto ei ollut paras mahdollinen mutta muuten ihan hlvt hieno.

Viime kesänä oltiin naapureiden kanssa Neljän Ruusun keikkaa katsomassa. Heidän roudari pyöri aina välillä lavalla ja hänellä oli kans puolihame päällä. Se oli kunnon äijä mallia.Näytti lähinnä öljykankaalta ja siinä roikkui taskuja ja vaikka mitä.Mies oli vähän Jouni Hynysen oloinen partaveikko.Meinas välillä jäädä kuuntelu kakkossijalle kun tuijotin lumoutuneena roudaria.

Alku vuodesta on vaikka mitä ”kissan ristiäisiä” ja jaetaan eri palkintoja. Jostain gaalasta oli valokuva jossa Esko Eerikäisellä oli hame ja taas oli tämä lyyli ihan myyty.

Niin toivon , että miehet ottaisivat esim kesällä enemmän hameita käyttöön.Paljon parempi vaihtoehto kun roikkuvat,rikkinäiset shortsit.

Tämä postaus kuuluu sarjaan jokaisella on oma mielipide  ja tää nyt sattuu olemaan mun.

Ei kommentteja:

Maanantaina piti lähteä Pohjois-Norjaan

    mutta eipä lähdetäkkään-tosin rahat meni! Olimme varanneet ja maksaneet retkeilyauton. Runsas viikko sitten selvisi, että firma on haett...