Tietoja minusta

Oma kuva
naimisissa, eläkkeellä oleva nainen.elämästä nautiskelija ja nykyään aika hitaalla käyvä tyyppi.mikäs kiire se valmiissa maailmassa on?

3.06.2023

Mariska-taivaan lahja suomalaiseen musiikkimaailmaan

 

 

 Oltiin laivalla katsomassa Mariskan keikkaa ja olihan se ihan huikea. Nainen on nero ja niin loistava musiikin tekijä.Hänhän on sanoittanut paljon muillekin biisejä esim Anna Puulle ja Jenni Vartiaiselle.

Mariska ei yksin ollut illan tähti vaan koko bändi oli loistava. Sellaista musiikki iloittelua on niin kiva kuunnella ja katsella.

Meillä oli muutenkin hemmetin hauskaa. Naurua riitti ja mulla varsinkin riitti myös unta. Kerrankin nukuin hyvin laivalla. Yleensä mun yöt menee steppailessa kun alkaa levottomat jalat vaivaamaan kun se stn tuuletin puhaltaa ilmaa enemmän kuin laki sallii.

Näin paljon tuttuja ja entisiä työkavereita. Laivalla työskentelevät ihmiset on ihan oma rotunsa. Huumorintaju ja puhetapa on ihan omanlaistaan.Ja vaikka et ole  jonkun kanssa samassa laivassa työskennellytkään, on puhuminen hemmetin helppoa ja aina löytyy yhteisiä tuttuja.

Perjantai illalla tuli tekstari Viking Lineltä, että voi vaihtaa hyttiluokkaa paremmaksi hintaan 34€ .Ja tuo summa todella kannatti maksaa.Iso hytti tuplapedillä ja sen lisäksi sohva.Iso ikkuna ja niin ihanat tyynyt.Hytissä oli myös jääkaappi jossa oli jonkin verran juotavaa.

Lauantai illalla mentii heti taxfreehen ostamaan jotain suolaista ja makeaa syömistä+vähän juomista hyttiin. Siinähän seisoi neitokainen pikakassalla joka sanoi, ettei lauantai iltaisin saa ostaa juomia hyttiin.No niinhän se on nykyään. Mää en sitten antanut periksi ja nauraen sanoin menevä johonkin toiselle kassalle ja puhuvani kassan ympäri. Kun sanoi ettei entistä työntekijää voi näin kohdella-se ei vaan käy, aloimme juttelemaan. Samassa laivassa oltiin oltu ja löytyi taas monta yhteistä tuttua.Arvatkaa saimmeko ostettua juomia?! Saimme.

Ala carten ruoka oli taas niin hyvää ja palvelu erinomaista.

Rahaahan noilla reissuilla aina palaa kohtuuttomasti mutta ei tänä päivänä mitään saa halvalla saatikka ilmaiseksi paitsi hyviä kokemuksia.
 

Ei kommentteja:

Kevättä ja kesää odotellessa

Vaikka olen nauttinut kotona olemisesta tuon 8 viikon eurooppaturneen jälkeen, niin nyt alkaa tympimään. On ollut sukulaisia kylässä, ruokav...