Tietoja minusta

Oma kuva
naimisissa, eläkkeellä oleva nainen.elämästä nautiskelija ja nykyään aika hitaalla käyvä tyyppi.mikäs kiire se valmiissa maailmassa on?

3.24.2023

Diamonds are the girl´s best friends

Timantit ovat joka tytön suosikkeja ja onhan ne ihania. Mutta kyllä on huippua omistaa sormus joka on tehty ihan sulle , eikä ole myynnissä joka kultasepän liikkeessä

Mulla oli kaapin perukoilla kultainen kaulakoru+ranneketju. Joskus ostanut ne Rhodokselta ja en ollut ainakaan 30 vuoteen niitä käyttänyt .Rumat, paksut vitjat suoraan sanottuna.Ajattelin ne sitten myydä romukullaksi mutta Heikki ehdotti , että teetän niistä itselleni jonkun korun.

Parin liikkeen kanssa keskustelin mutta sitten löytyi kultaseppä joka oli mun makuuni. Hauska,huumorintajuinen heppu joka ymmärsi mua. Niin sitten alkoi "yhteistyö" ja eilen hain sormuksen. Se on massiivinen mutta ei olekkaan tarkoitus sitä joka päivä sormessa pitää. Sitten vaan kun haluan olla "hieno lady".

Sain sormuksen tekijältä luvan laittaa asiasta kirjoituksen tänne blogiin .

www.aitokulta.fi joka löytyy Turusta! Suosittelen lämpimästä!


 
Onhan tuossa kuvassa kun sormus on sormessa myös mun yks timanttisormus, jonka sain kun täytin 60 vuotta-keneltä muulta kuin omalta mieheltäni!

Ei kommentteja:

Kevättä ja kesää odotellessa

Vaikka olen nauttinut kotona olemisesta tuon 8 viikon eurooppaturneen jälkeen, niin nyt alkaa tympimään. On ollut sukulaisia kylässä, ruokav...