Tietoja minusta

Oma kuva
naimisissa, eläkkeellä oleva nainen.elämästä nautiskelija ja nykyään aika hitaalla käyvä tyyppi.mikäs kiire se valmiissa maailmassa on?

3.03.2023

Porukassa syöminen

 

 

meille on kehittynyt pikku hiljaa porukka kun syö keskenään.Siihen kuuluu meidän kaveri Timo, Heikin veli joka asustelee yksinään kun vaimo on hoitokodissa, ja me kaksi.

Kutsutaan toisiamme syömään epämääräisen väliajoin.

Nämä ruokailut ovat eri asia kun joku illanistujainen.Kutsujan ei tarvitse tehdä kaikkea alku-pää-jälkiruoka sydemeejä.

Esim huomenna iltapäivällä mennään Timon luo syömään hirvisoppaa joka sopii paremmin kuin hyvin. Ilta menee kuitenkin meillä laivalla ja totuttuun tapaan syödään vasta yöllä keikan jälkeen katkrarapuvoikkarit.

Kaiken huipuksi nämä kaksi miestä ovat niin hyviä ruoanlaittajia, että on aina tarjolla ruokaa joka on maukasta.

Tänään tein crepeksiä Heikin synttäreiden kunniaksi.Kunhan ukko- kulta kotiutuu saunasta ( pojilla on sauna joka perjantai 17-18 ja keski-ikä  73,2) olispa hauska päästä kärpäsenä kattoon kuuntelemaan "poikien" juttuja. 

Huominen on eläkeläisellä kiireinen päivä! suihku-hiusten laitto-kynsien lakkaaminen-karvojen nyppinen naamasta,meikkaaminen, ja vielä pitää pakata tarpeelliset kamat.Ja kaiken huipuksi hakea vaatteet kahdelle päivälle. perkules kun jännittää!


tein Heikille crepeksiä synttäreiden kunniaksi.niitä sit syödäänkin jokunen päivä.



 

Ei kommentteja:

Maanantaina piti lähteä Pohjois-Norjaan

    mutta eipä lähdetäkkään-tosin rahat meni! Olimme varanneet ja maksaneet retkeilyauton. Runsas viikko sitten selvisi, että firma on haett...