Tietoja minusta

Oma kuva
naimisissa, eläkkeellä oleva nainen.elämästä nautiskelija ja nykyään aika hitaalla käyvä tyyppi.mikäs kiire se valmiissa maailmassa on?

3.03.2023

Kirpparille mars

Tämän aamun väläys. Mulla on niin paljon hyviä , jopa uusia vaatteita joita en käytä.Koska säilytystilat on rajalliset on aika viedä tavaraa kirppikselle.En jaksa alkaa kuvaamaan joka hemmetin "riepua" ja laittaa nettiin niitä myyntiin. Sitten alkaa se varsinainen show-av,yv,mikä hihan pituus, kutittaako jne. Sitten alat vielä niitä postittamaan. Ei oo mun juttu!

Meillä on todella iso kellari ja sen syövereissä on vaikka mitä. On aika sekin käydä läpi ja viedä tavaraa myyntiin , ja sitä taitaakin tulla paljon. 

Menenkin tänään varaamaan paikan pääsiäisen nurkille niin on hyvin aikaa käydä omaisuuttaan läpi. Hinnat laitan niin alhaiseksi että luulis menevän uusio käyttöön. Ei oo tarkoitus rikastua mutta saa kamaa pois pyörimästä nurkista.Olen paljon harrastanut sitä, että annan tavaraa pois.Sitä on viety konttiin, uffiin,lähetyskirppariin,tutuille ja tuntemattomille.Jos vaikka satkun saisi niin sekin on parempi kun ei  mitään.Ja sillä rahalla voikin sitten ostaa taas jotain "mitä on aina tarvinnut" 

Ei kommentteja:

Kevättä ja kesää odotellessa

Vaikka olen nauttinut kotona olemisesta tuon 8 viikon eurooppaturneen jälkeen, niin nyt alkaa tympimään. On ollut sukulaisia kylässä, ruokav...