Tietoja minusta

Oma kuva
naimisissa, eläkkeellä oleva nainen.elämästä nautiskelija ja nykyään aika hitaalla käyvä tyyppi.mikäs kiire se valmiissa maailmassa on?

4.09.2023

hääpäivä

Kaksi ihmistä alkaa kaveraamaan alta nelikymppisenä.Sitten parin vuoden kaveruuden jälkeen huomaavat , että tässä on jotain muutakin.Asiaan tosin vaikutti useampi juttu ,mutta loistavaa , että esim kaaduin fillarilla ja silmäkulma tikattiin.
Niin erilaisista perheistä olevat ihmiset, aivan erilaisen lapsuuden/nuoruuden viettäneet ihmiset huomaavat viihtyvät toistensa seuransa.Suht sukkelaan parisuhteeseen->kihloihin ja naimisiin.Tänään tulee 24 vuotta kun sanoimme toisillemme TAHDON.Päivääkään en ole katunut, aina vaan uudestaan ja uudestaan totean miten mielettömän ihanan kumppanin olen elämääni saanut.Silloin kun toinen puolisko on sun paras kaveri, loistavin matkaseuralainen,ihminen joka antaa sun olla ihan oma itsesi,kunnioittaa sun omalaatuisuutta , hoitaa sua pyyteettömästi kun itse oot vähän huonossa hapessa.Kunnioitus toisen elämään ja ystäviin on yksi suuri asia. Molem

pien elämään on tullut uusia ihmisiä toistemme kautta, ja suurin osa on suuria persoonia.Tässäkin asiassa on tullut esille meidän erilainen elämä mitä ollaan vietetty.Mutta molempien elämää on rikastunut uusien tuttavuuksien kautta.
Eihän kenenkään elämä ole pelkästään "ruusuilla tanssimista".Molemmilla on tapoja/maneereja kun ärsyttää toista mutta ne on tosi pieniä, naurettavan mitään sanottavia.Mutta kun vituttaa ,sanoo niistä asioista ihan kuin maailma niihin kaatuisi. esimerkkinä: täytät tiskikoneen ihan väärin,jätät kaappien ovet auki, sun laatikot on sekaisin jne. pienet on parisuhteen murheet. Naimisiin kun mentiin, saatiin molemmat elämään uusia sukulaisia.Siinä ei mennyt nallekarkit ihan tasan.Mää voitin.
Heikki on meidän suhteessa aivot ja mää oon muisti.Joka päivä opin uusia asioita kun tuo "aspergeeni" sivistää mua tietoudellaan.Mulla on puolestaan käytännön asioiden langat käsissä ja kaikki asioiden hoitaminen.Varsinainen jing ja jang suhde.
Olen maailman onnellisin nainen.Helvetin hieno parisuhde, onnellisesti naimisissa,monta yhteistä reissua tulossa ja leppoissaan eloa kotona joka on just meidän oloinen.
Toivottavasti meillä on monta vuotta yhteistä aikaa jäljellä ja suuri kiitos kaikesta Heikki🥰

Ei kommentteja:

Kevättä ja kesää odotellessa

Vaikka olen nauttinut kotona olemisesta tuon 8 viikon eurooppaturneen jälkeen, niin nyt alkaa tympimään. On ollut sukulaisia kylässä, ruokav...