Tietoja minusta

Oma kuva
naimisissa, eläkkeellä oleva nainen.elämästä nautiskelija ja nykyään aika hitaalla käyvä tyyppi.mikäs kiire se valmiissa maailmassa on?

12.04.2023

Torreviejan jouluvalot

Eilen käytiin syömässä ihan kebablihaa kera ranskalaiset.Vähän vaihtelua tälle paella/risotto/merenelävät ruokavaliolle.

Sitten käveltiin ihastelemaan Seimi (Belén municipal)  Plaza de la Constitución -kirkkoaukion vieressä

 
koko oli pienen omakotitalon kokoinen teos.Pieni jono sinne oli ja sitten käveltiin hissukseen se ympäri ja kaikkihan ottivat paljon valokuvia. Tässäkin on vaan osa mitä sieltä otin.

Käytiin katsomassa läheistä kirkkoa ja sen ympärillä olevia uskomattomia kukkaseppeleitä.

Kukkaishuomionosoitus Torreviejan kaupungin suojeluspyhimykselle Purísimalle.

Inmaculada-kirkon edustalla.

 
Tässä vaiheessa Heikki oli saanut jo tarpeeksi "sivistystä".Hän lähti edellä kotiin ja mää jäin odottamaan , että jouluvalot syttyvät.En montakaan minuuttia jotutunut odottamaan.Kun kirkon kello löi kuusi, kaikki valot syttyivät.Olihan se uskomaton valomeri mikä tässä kaupungissa on.Mää alan olla nyt jo ihan stressaantunut miten me saadaan kaikki tavarat mahtumaan meidän pikkuruiseen autoon.Se tarkoittaa sitä, että kukaan ei saa meiltä mitään tuliaisia.Sisko saa jääkaappimagneetin kun on hoitanut kukkia ja se on niin pikkuinen että mahtuu vaikka hanskalokeroon.

 

Ei kommentteja:

Kevättä ja kesää odotellessa

Vaikka olen nauttinut kotona olemisesta tuon 8 viikon eurooppaturneen jälkeen, niin nyt alkaa tympimään. On ollut sukulaisia kylässä, ruokav...