Tietoja minusta

Oma kuva
naimisissa, eläkkeellä oleva nainen.elämästä nautiskelija ja nykyään aika hitaalla käyvä tyyppi.mikäs kiire se valmiissa maailmassa on?

11.30.2023

torakat

Meidän seinänaapurissaa alkoi viime viikolla suuri remontti tai oikeastaan  asunnon totaalinen hajoittaminen.Siitä syystä sieltä muutti meille jokunen torakka.En kauheasti niistä tykkää.

Vaikka me ei nähty niitä yhteensä kuin neljä kertaa niin ilmoitin asiasta vuokrafirmalle ja he reagoivat asiaan todella nopeasti. Eilen aamupäivällä saapui sitten mies myrkkyineen ja ruiskutti tämän asunnon torakkamyrkyllä."Jouduimme" evakkoon kolmeksi tunniksi.

Mentiinkin sitten käymään melkein naapurissa olevaan suola museoon.Ilmainen museo ja ihan mielenkiintoista katsottavaa/kuvattavaa.

Mulla ilmeisesti pysyy ikuisesti lapsenmieli jossain asioissa.Mua niin viehättää kaikki pienoismallit  ja varsinkin tällaiset vähän suuremmat kollaasit.Ne oli kaikki lasivitriineissä joten kuvat eivät ole huippulaatuisia.Toinen lähellä oleva paikka johon ollaan useamman kerran suunniteltu menevämme mutta ei vaan olla saatu aikaiseksi on
Kuninkaallinen pursiseura,Real club nautico Torrevieja.Ohi ollaan kävelty useasti mutta eilen mentiin oikein sisälle ja terdelle istumaan.

Oli myös käymisen arvoinen paikka. Seinät täynnä kuvia ilmeisesti hyvin pärjänneistä purjehtijoista.

Ilta kun tuli lähdettiin syömään.Meillä oli ekaksi kaksi vaihtoehtoa mihin mennä,kummassakaan ei olla ennen käyty.Aikamme kun pähkäiltiin suunnitelmat muuttui ja mentiin "tuttuun ja turvalliseen Pizzeria Romaan".Siellä on vaan niin hyvä ruoka ja palvelu ensiluokkaista.Taas tultiin siihen tulokseen, ettei hyvässä ruoassa tarvitse olla montaakaan ainesosaa jotta se on maistuva.Ja vaikka on kuinka täynnä aina jälkkärimahaan mahtuu jätskiä

                                                        Iloinen pastansyöjä
                                                    Risotto neljällä eri juustollaHuomenna alkaa joulukuu ja täällä syttyvät kaikki jouluvalot joita on asennettu jo pari viikkoa ympäri kaupunkia.Liikkeet ovat jo somistaneet ikkunat ja ovensa joulukoristeilla. Joulutähtiä on istutettu joka paikkaa-se on espanjalaisten joulukukka.

Mutta mää odotan sitä kun pääsen omaan kotiin, saan tummaa leipää ja jossain vaiheessa teen kunnon lihasopan!Alkaa toi vaalea leipä tulemaan jo korvistakin ulos!

Huomenna jouluvalojen lisäksi päiväämme kirkastaa pariskunta Naantalista jotka tulevat käymään meillä ja yllätys!!! heille tarjotaan paellaa!

1 kommentti:

Pirkko / Meriharakka kirjoitti...

Hei, en löytänyt yhteystietojasi, joten kommentoin. Huomaisin blogisi Blogit.fi -palvelun matkailun 20 kärjessä listalla. Jos haluaisit tulla mukaan matkabloggaajien yhteisöihin, niin laita mailia tämän jutun (https://meriharakka.net/basics/) lopussa olevaan mailiosoitteeseen, niin kerron lisää!

Kevättä ja kesää odotellessa

Vaikka olen nauttinut kotona olemisesta tuon 8 viikon eurooppaturneen jälkeen, niin nyt alkaa tympimään. On ollut sukulaisia kylässä, ruokav...