Tietoja minusta

Oma kuva
naimisissa, eläkkeellä oleva nainen.elämästä nautiskelija ja nykyään aika hitaalla käyvä tyyppi.mikäs kiire se valmiissa maailmassa on?

11.03.2023

väliaikaisessa kodissa

vihdoinkin ei tarvitse joka päivä raahata matkakassia ja miettiä onko siellä kaikki mitä tarvitsee.

Aamiaisen jälkeen ( nyt oli tarjolla vaikka mitä herkkuja) lähdettiin Gandiasta kohti Torreviejaa.


 Meillä oli treffit vuokta-asunnon edustajan kanssa  klo 12.00. olimme hyvissä ajoin Torressa jotein ehdimme käydä kintsukaupassa ostamassa  kärryt jotta on helpompi raahata kaupasta tavaraa- ihan tuhaan ne ostettiiin, kun asunnosta löytyi kunnon kauppakassi pyörillä.


Asunto on niin ihana! Sijaitsee loistavalla paikalla.Kaikki on niin siistiä ja kodinkoneet uusia.

Vuokrasimme asunnon https://lomaespanjassa.net/.Olemme olleet tosi tyytyväisiä heidän palveluunsa ihan siitä asti kun vuokrasimme asunnon. Kaikki on sujunut tosi loistavasti. Kuvat asunnosta oli juuri sellaisia mikä asunto onkin.Joku varoitteli ettei asunto ole välttämättä sellainen kun mitä siitä kerrotaan mutta heidän kuvaukset asunnosta piti todellakin paikkansa.

Iso suositus tälle firmalle!

Kun asiat oltiin saatu päätökseen ja  opastukset jokaiseen kaukosäätimeen ( niitä täältä löytyy) lähdettiin viemään autoa parkkihalliin.Se olikin aikas piskuinen a) sinne mentiin autohissillä ja se oli aikas ahdas parkkihalli) joten peruutuksessa oikean takaheijastin sai osumaa. Hallipaikan vuokraaja oli oikein palvelualtis ihminen.Hän lähti oikein meitä opastamaan kunnon ruokakauppaan ja opasti meitä monessa asiassa.

Torreviejan keskustassa on ajaminen hermoja raastavaa.Paljon tietöitä,yksisuuntaisia katuja ja autoja hemmetisti.Toi parkkihalli on loistava asia.Ei tarvitse hulluna pyöriä keskustassa ja yrittää löytää vapaata parkkiruutua.Me ei tarvita autoa tämän kuuden viikon aikana kun joskus jos lähdetään retkelle johonkin vähän kauemmaksi.

Olen niin tyytyvinen kun otin mukaani rollaattorin.Selkä kun on paskana käveleminen on tuskallista,rollaattorin kanssa se onnistuu paljon .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Cartagena

Tänään meillä oli retkipäivä-kävimme Cartagenassa Heikin ja hänen veljensä kanssa. Veli viettää yhdessä golf resortissa useamman kuukauden v...