Tietoja minusta

Oma kuva
naimisissa, eläkkeellä oleva nainen.elämästä nautiskelija ja nykyään aika hitaalla käyvä tyyppi.mikäs kiire se valmiissa maailmassa on?

11.21.2023

muumijunailua

Lähdettiin kävelemään ja mentiin muumijuna-ajelulle, tällä kertaa se kiersi Torreviejan rannat-ja niitä riittää. Oli ihan hienoa nähdä miten paljon niitä on,kävellen ei olis tullut ikinä lähdetty niihin tutustumaan ja mää en mielellään ajele täällä autolla.                    Myös tuli nähtyä monen monta eri arkkitehtuuria eikä kaikki hivellyt silmääni.
Kun on kyseessä näinkin iso kaupunki kaikki ei ole aina ihan putsplank.Mutta se täytyy myöntää, että ihan keskustassa jossa nyt lomaamme vietämme-on siistiä. Tosin kun parvekkeelta katsoo, on siinä pari talon räyskää ( tai niiden rauniot).
                                    Myös paikalliset sähkösysteemit jaksaa ihmetyttää


Jouluvalot on jo asennettu joka paikka, koska ne sytytetään on meikäläiselle arvoitus.kai mää sitten huomaan ne!Mutta se mikä hivelee mun silmiä on esimerkiksi värikkäät laatat,katujen välissä olevat värikkäät alueet ja laattojen käyttö rakennuksissa ja rapuissa.
Tänään me mennään ulos syömään, voi olla että maha täytetään pizzalla!

Ei kommentteja:

Kevättä ja kesää odotellessa

Vaikka olen nauttinut kotona olemisesta tuon 8 viikon eurooppaturneen jälkeen, niin nyt alkaa tympimään. On ollut sukulaisia kylässä, ruokav...