Tietoja minusta

Oma kuva
naimisissa, eläkkeellä oleva nainen.elämästä nautiskelija ja nykyään aika hitaalla käyvä tyyppi.mikäs kiire se valmiissa maailmassa on?

11.01.2023

Näin ne lämpotilat vaihtelee

Aamiaisen jälkeen (joka oli todella hyvä vrt 15€ /nuppi surkeaan esitykseen),ja tässä se kuului hotellihuoneen hintaan.Kun lähdimme Andorrasta auton mittäri näytti + 4 ja siltä se myös tuntui.Hyvä ettei sormet jäätynyt rattiin kiinni.Kun pääsimme Espanjan puolelle alkoi lämpötilat nousta.Jossain vaihessa mittari näytti jopa +27.Hotskuun kun savuttiin oli +23.
Ensimmäisen kerran eilen ja tänään hotellista pyydettin näyttämään passit.
Kun ylitimmt rajan Andorasta Espanjaan tullimies/rajavartioukko  otti meidät sivulle.passeja ei kysynyt,ainoastaan mistä tulemme, mihin matka ja oltiinko Yötä Andorrassa.ja vimppakysymys, miten paljon meillä on käteistä.
Tänään on Espanjassa pyhäpäivä ja oli niin mukava ajella.Vähän liikennettä ja kaikki hurjastelijat,etanavauhtia ajavat yms oli poissa liikenteestä
Oli myös luxusta saada auto halliin hotskun alakertaan koska parkkipaikat näyttää olevan täälläkin "kortilla".Hyvällä tuurilla jos just osut kohdalle kun joku lähtee,saa autonsa parkkiruutuun.
Onneksi saatiin vuokrattua Toresta hallipaikka autolle!!!
Kun oltiin hetki hengähdettyä päätettiin lähteä syömään.Ja taas opittiin paljon uusia asioita.
a)klo 17.00-20.00 on suurin osa paikoistäa kiinni
b)kun menet tapaspaikkaan ,älä heti tilaa kaikkea mitä tekee mieli.Annokset on niin isoja ettei kaksi ihmistä  (eli edes neljä)pysty niitä syömään.
Meiltä jäi yli puolet syömättä ja ihana tarjoilija pakkas loput ne meille mukan.Ei kehdattu kieltäytyä mutta me ei anakaan syödä kolme tuntia paketissa oleita merenherkkuja. Onneksi matkalla  oli jäte-astia joten sinne päätyi se kassi.


Oli niin kaunis taivaanranta kun poistuttiin dogibäckien kanssa
Huomenna majoitutaan meidän Espaja kotiin,ja siitä sitten alkaa uusi ajanjakso meidän elossa.
,

Ei kommentteja:

Vihdoin ja viimein jotain kirjoitettavaa

Tämän kesän saartistoretki suoritettu ! Vuosikaudet kierrettiin saaristoa purjeveneellä joten se on meille aika tuttua, mutta kun matkaa teh...