Tietoja minusta

Oma kuva
naimisissa, eläkkeellä oleva nainen.elämästä nautiskelija ja nykyään aika hitaalla käyvä tyyppi.mikäs kiire se valmiissa maailmassa on?

10.31.2023

Ja matka jatkuu....

Tänään ei ollut ajettavaa kuin vajaa 500km.Matkasimme Andorraan.  Loppumatka kesti aika kauan kun tiet oli sellaista serpenttiiniä. Tämäkin paikka on laskettelukeskus joten tähän aikaan saa hienoja huoneita todella edullisesti.Majoitumme hotelliin Obaga Blanca.www.obagablanca.com.Oikein mukava,siisti huoneisto hienoilla näköalalla.Mutta tää paikka on vaan täynnä hotelleja.Tämä huoneisto on paljon edullisempi kuin viimeöinen huone.


Viime yö oltiin vielä ranskan puolella paikkakunnalla Ciboure. Huonoin majapaikka tällä reissulla.Sellainen aika nuhruinen.Hienot näkymät oli meren rantaan mutta ei ne paljon kiinnostanut enää illalla.

www.hotel-agur-deneri.com 

Ihan sikakallis aamiainen, 15€ per nuppi. munatkin piti itse keittää sellaisellä keittosysteemillä.Ei mitään vihanneksia tarjolla, mutta hilloja kyllä löytyi noin "100 erilaista".Ranskalaiset näköjään nauttivat hyvin makean aamiaisen.
Huomenna on vielä sellaiset 500km ajettava mutta sitten helpottaa! Ei mua haittaa ollenkaan tuo ajaminen-tykkään siitä ylikaiken, mutta välillä kiristää pipoa kun mieheni kommentoi,ohjestaa tms mun ajoa.

Esimerkiksi pitäisi pitää hlvt pitkä turvaväli edessä ajavaan autoon. Ja kun sitä pitää siihen kuitenkin sujahtaa joku väliin.Mää olen sitä mieltä, että jos vaihtaa kaistaa-laittaa vilkun päälle.Annan tottakai tietä mutta mieheni mielestä pitäisi aina hiljentää jos se toinen kuitenkin haluaa vaihtaa kaistaa.Vinetto- en mää oo mikään ajatustenlukija.Se on ihan hyvä kun hän kommentoi tulevia tietöitä, nopeusrajoituksia, kurveja jne. Mutta ollaan me ihan hyvissä väleissä eikä olla käyty toistemme kimppuun. ja hyvillä mielin menty nukkumaan joka ilta.

Eilen Ranskassa ohitin yhden Teslan. Olin vasemmalla kaistalla ja automme kulki 160km/h.Tesla oli keskikaistalla ja oli siinä jonkun perässä. Ranskanukolta meni ilmeisesti hermoon kun pikkuinen Fiesta mennä sujahti ohi ja nainen ratissa.Jumaleisson että se hetken päästä kiilasi niin törkeesti mun eteen.Heikki huusi"varo,varo" ja sain hillittyä mun vauhtia ettei ukon Teslan puskuri ollut Heikin sylissä.

Saksassa maksoi 1€ kun kävi vessassa.Siinä meni useampi euro päivän aikana kun kaksi ihmistä kävi tarpeillaan.

Eilen oli niin hauska tapaus. Mentiin kaffelle McDonaldsiin. Mieheni tilasi nuorelta tytöltä kaksi kahvia ja kaksi applepieta. Ja mitä hän saikaan  -kaksi mustaa kahvia (ei sokeria+maitoa missään) ja kaksi pientä pussia missä oli valmiiksi viipaloituna omenansiivuja.En tiedä eikö ranskassa esim opeteta englanta ollenkaan. Nuoret ihmiset on ihan ulalla kun heille puhuu jotain.


Tuosta autolla-ajokulttuurista avaudun sitten kun olen vielä kokenut Espanjan. Olen siellä joskus ajanut autolla ja silloin meni Ok.

Ei kommentteja:

Kevättä ja kesää odotellessa

Vaikka olen nauttinut kotona olemisesta tuon 8 viikon eurooppaturneen jälkeen, niin nyt alkaa tympimään. On ollut sukulaisia kylässä, ruokav...