Tietoja minusta

Oma kuva
naimisissa, eläkkeellä oleva nainen.elämästä nautiskelija ja nykyään aika hitaalla käyvä tyyppi.mikäs kiire se valmiissa maailmassa on?

10.30.2023

Vihdoin ja viimein on sen vertaa...

energiaa, että jaksan päivittää matka kuulumisia.

25.10 illalla lähdettiin Viking Linen Gracyllä Turusta Tukholmaan. Tuttu laiva ja osa henkilökunnastakin tuttuja.Heti kun caffeteeria aukesi mentiin syömään katkarapuvoikkarit ja samantien hyttiin nukkumaan.Yö meni ihan persuksille- ei munsta ole enää laivalla nukkujaksi jollei ole 2 promille kännissä- ja siltikin vaikeaa.Aamulla läpi Tukholman ja kohti Malmötä .Olimme sen vertaa ajoissa siellä, että ehdimme käydä levyliikkeessä. Jokusen cd:n otimme kotoota reissulle mukaan, mutta ne ehdittiin jo kuunnella.Joten oli hyvä syy täydentää levyvarastoa. 

 

En tiedä mikä aivopieru mulla oli ollut.Oltaisiin päästy nopeaamminkin ruotsista saksan puolelle mutta olin sitten varannut lauttamatkan Malmö-Travemunde.Laiva lähti klo 16.00 ja perillä 00.45.Kun oli käynyt syömässä siellä ei ollut mitään tekemistä.Joka paikassa puukenkärekkahemmot häiriköi-onkohan niiltä mennyt kuulo? Mutta laiva oli ihanan vanhanaikainen kunnon laiva.

En nytkään jaksa kirjoittaa  kaikkea mitä on sattunut, onneksi ei mitään pahaa.Eri maiden autoilukulttuuri on aiheuttanut välillä hämmennystä, ihmetystä ja kirosanoja.Tähän asti meidän hotellivalinnat on onnistuneet loistavasti.

Lyybekissä oltiin yöllä vasta 01,30 mutta onneksi majoituspaikka oli huolehtinut avaimet saataville.Olimme yötä Hotel Herrenhof joka sijaitsi motarin läheisyydessä.https://www.hotel-herrenhof.de/home-en.htmlAamulla reippaana ylös ja ajamaan läpi Saksan.Olin lukenut eri sivuistoilta miten kamalaa siellä on ajaa kun rekkoja on pilvinpimein.Ei ne mun menoa haitannut.
Jatkoimme siitä sitten Hollannin läpi suoraan Belgiaan.Ja voi luoja mikä yöpaikka!!!!!!Hevostallin yläkerrassa ja talleissa yhteensä 100 hevosta.Oikea entisen hevostytön unelmapaikka.


Majoitustilat oli todella siistit ja viihtyisät.Suuri suositus paikalle Gite Saint Georges.https://www.gites.fr/gites_gite-saint-georges_comines_h977955_en.htm
 
Sieltä jatkoimme matkaa ranskan puolelle ja taas oli tutustuminen uuteen autokulttuuriin,liikennemerkkeihin ja varsinkin tiemaksuihin.Taas "leiriydyimme" maaseudulle.Niin ihana nuori pariskunta pitää majataloa.Siellä sitten mulle sattui ja tapahtui,mutta kirjoitan siitä myöhemmin.Tämä postaus on pieni pintaraapaisu tapahtumiin.Nyt olen täydentänyt tätä kirjoitusta .

 
 
 
Siellä mulle sattui niin , että aika pian kun oltiin tultu ( mää ihan poikki ajamisesta) Heikki meni hakemaan tavaroita autosta.Lähdin hetken päästä perässä.Talon isäntä oli jo luvannut tehdä meille voikkareita koska oltiin myös nälkäisiä. Lähdin miestäni auttamaan ja astui ns tyhjän päälle. En ollenkaan huomannut askelmaa. Niinhän mää lensin naamalleni/päälleni oven eteen. Nenästä tuli verta kuin härän kurkusta ja myöhemmin kun Heikki katsoi niin mulla on kunnon mustelma päänahassa. Olin ihan varma , että aamulla on nenä+silmäaluset mustana mutta ei onneksi ollutkaan. Vieläkin nenä on kipeä ja varsinkin tuo pää.
Niin ihastuttava paikka ja palvelu 10+++


Ranskassa jatkettiin oleskelua ja otettiin yksi päivä rennosti.Käytiin katsomassa Le mont St Michel
Ajeltiin myös St Maloon.Mutta kun oli sunnuntai parkkipaikan löytäminen yhtä tuskaa.Huoneemme sijaitsi paikassa Minan https://www.lagaraye.com . sieltä löytyikin ihan hyvä lettubaari keskeltä vanhaa kaupunkia.


30.10 oli taas päivä kun meikäläinen ajoi runsaat 700 kilsaa.Hippasen pakaralihakset puuntuneet,välillä pinna ei ollenkaan löysä,ja tuntuu että kaikki muut ajaa ihan hölmösti.

Saavuimme alku illasta etelä-ranskaan paikkakunnalle nimeltä Ciboure.


Näillä näkymin oltaisiin 2.11 Torreviejassa.Huomenna ajetaan Andorraan,siellä yksi yö.Kiitos vinkistä Heidi Eriksson. Sitten Espanjan puolelle ja jossain matkanvarrella yksi yö ennen Torreviejaa.Loppujen lopuksi me ei olla kuin yksi päivä myöhemmin alkuperäisestä suunnitelmasta


 
 
Kunhan saadaan ns perse penkkiin Espanjan majapaikassa,sitten kerron yksityiskohtia tästä reissusta 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Cartagena

Tänään meillä oli retkipäivä-kävimme Cartagenassa Heikin ja hänen veljensä kanssa. Veli viettää yhdessä golf resortissa useamman kuukauden v...