Tietoja minusta

Oma kuva
naimisissa, eläkkeellä oleva nainen.elämästä nautiskelija ja nykyään aika hitaalla käyvä tyyppi.mikäs kiire se valmiissa maailmassa on?

10.16.2023

eletään jännittäviä aikoja

Reissu lähestyy mutta on ollut 5-6 päivää todellakin asia ns auki päästäänkö suunnitelmien mukaan lähtemään.Meillä on varsinainen sairastupa.Mulla nyt on normi flunssaa ( ihmettelen miten paljon ihmisen päähän mahtuu räkää?!) mutta mies on kipeääkin kipeämpi ja käy antibioottitiputuksessa 3x päivässä.Hiukan alkaa näkyä valoa putken päässä ja näyttäisi siltä että päästää suunnitelmallisesti lähtee. Mutta ei todellakaan ole vielä varmaa.Pari seuraavaa päivää näyttää miten asia edistyy. Onneksi lähtö on vasta lauantai illalla joten hänelläkin on vielä toipumis-aikaa. Mutta jos hän on kipeä niin sitten mennään sen mukaan. Mikäs kiire meillä on! kyllä se asunto siellä meitä odottaa.Alkumatkan hotellivaraukset perusin jo kun vielä ehti bookingissa peruttamaan ilmaiseksi. Matkasuunnitelmia voidaan muuttaa, reittiä voidaan muuttaa ja suunnitella uudestaan. Terveys edellä mennään ja eihän se ole nautinto kipeänä reissata.

Mutta tämä on meille "tuttua". Mun sairastamisien +koronan takia meiltä meni useampi reissu ohi ja niistäkin selvittiin ilman suurempaa draamaa. 

Jos jotain arvostan niin hyvää asiakaspalvelua! Sain tänään niin loistavaa palvelua Naantalissa www.apteekkisydan.fi/.Kävin ostamassa lääkkeet reissulle ja kerroin farmaseutille miksi ostan niin paljon. Hän ystävällisesti printtasi kaikista lääkkeistä englanninkieliset reseptit mukaan jos tulli niitä ihmettelee. Hän kävi mun koko lääke-arsenaalin läpi ja kysyi otanko tätä ja tätä mukaan. Kaikista hän printtasi tarvitat dokumentit-jopa niistä mitä en ostanut mutta otan mukaan. Tämä jos joku on huippupalvelua!!!! Hän sai munt niin hyvälle mielelle. 

Aikaisemmin olin ollut auton kanssa huoltofirmassa jossa se kahtena perjantaina huollettiin ja korjattiin.Kuitenkin toinen takavalo toimi välillä ja välillä ei. Joka hemmetin kerta kun tuolla olen mulla palaa käämit. Palvelu on todella hidasta, joka prkl kerta näen , että auto on jo parkkipaikalla korjattuna mutta kukaan ei tule siitä ilmoittamaan. Ihan kärppänä saa olla itse ja hyökätä samantien ( jonottaen) taas jonkun puheille.Kerran istuin useamman tunnin ja odotin ja odotin.Sitten tajusin lähteä pyörimään pisin parkkipaikkaa ja siellähän automme oli valmiina.Kukaan ei ollut muistanut tulla sitä mulle kertomaan.Kun menin maksamaan ukko tajusi , että nyt tuo nainen on todella kiukkuinen ja antoi sentään alennusta.

Itse sinne taas itseni tungin, kun mieheni on niin kiltti ja ei sano mitään vaikka palvelu olisi kuinka huonoa. Kohta ne varmaan painaa jotain hälytysnappia kun näkevät mun tulevan ovesta sisään.Pirun kallista kaikki kun on merkkikorjaamo, mutta palvelu on ihan ala-arvoista.

Tällainen päivä tänään. Kaveri toi eilen suppilovahveroja joten sopan keittoon ajattelin jossain vaiheessa alkaa.

Ei kommentteja:

Kevättä ja kesää odotellessa

Vaikka olen nauttinut kotona olemisesta tuon 8 viikon eurooppaturneen jälkeen, niin nyt alkaa tympimään. On ollut sukulaisia kylässä, ruokav...