Tietoja minusta

Oma kuva
naimisissa, eläkkeellä oleva nainen.elämästä nautiskelija ja nykyään aika hitaalla käyvä tyyppi.mikäs kiire se valmiissa maailmassa on?

10.09.2023

Viime lauantaina kutsuimme kaksi herkkusuuta ( ystävämme Timon ja Heikin veljen) syömään norjan herkkuja.Tein sitten elämäni ensimmäisen kerran rapukeittoa ja niin , että ensiksi paahdoin ravunkuoret uunissa. Vähän oli perhosia mahassa-miten mahtaa onnistua. jumaleisson , että oli hyvää!


 

Seuraavaksi syötiin kuningasravun kuoressa olevaa ravunlihaa+valkokastiketta juustokuorrutuksella.Tämän väsäsi mieheni ja oli aivan loistavaa!


Sitten olikin vuorossa paistettua turskanfilettä,perunaa ja kastiketta . Tämänkin hoiti mieheni.Oli niin hyvää etten muistanut ottaa kuvaa annoksesta.

Jälkkäriksi olin tehnyt omenapiirakka joka tarjoilimme vaniljakastikkeen kera.

Hyvin maistui ja kuvasssa se näyttää aika "aneemiselta" mutta oli herkullisemman näköinen tarjoitellessa.

Kaiken kruunasi nämä ihastuttavat servetit-ja mistäs muualta kuin norjasta ostettu.

https://www.meillakotona.fi/reseptit/rapukeitto

tuosta linkistä löytyy herkullisen rapukeiton ohje.Sen vertaa sävelsin etten käyttänyt kookoskermaa vaanihan normi kuohukermaa. 

Tämä on asia joka on omalla tavallaan aika "pelottavaa" mutta myös erittäin kiehtovaa.Kyllä joku isoveli valvoo missä liikutaan milloinkin mutta onhan sitä sitten hauska itse katsella missä on luurannut

Ei kommentteja:

Kevättä ja kesää odotellessa

Vaikka olen nauttinut kotona olemisesta tuon 8 viikon eurooppaturneen jälkeen, niin nyt alkaa tympimään. On ollut sukulaisia kylässä, ruokav...