Tietoja minusta

Oma kuva
naimisissa, eläkkeellä oleva nainen.elämästä nautiskelija ja nykyään aika hitaalla käyvä tyyppi.mikäs kiire se valmiissa maailmassa on?

11.16.2023

suolaa,suolaa ja enemmän suolaa

Meidän tuttavapariskunta saapui tänne maanantaina ja tiistai-illalla he olivat meillä syömässä.Kolmas kerta toden sanoo; nyt onnistui paella tosi hyvin.Kaikki olivat sitä mieltä , että olipas herkullista!


Tänään lähdettiin ns muumijunalla suolajärveä ihmettelemään.

Oli kiva aamupäivä ja vähän muuta puuhastelua kuin kävellä kaupungilla tai lorjua kotona.


 Neitokainen piti englanninkielisen selostuksen suolasta, miksi suolajärvi on vaaleanpunainen,yms .Tässä hän kahmaisia vedestä kourallisen suolaan.
Ei se reissu nyt mikään ihmeellinen ollut mutta nyt on sitten sekin nähty. Odotin näkeväni siellä enemmän flamingoa. Jokunen tipunen siellä oli mutta nekin oli aikas kaukana.

Ainahan retkillä täytyy ottaa myös kunnon turistikuvia.


Tänään oli vähän viileämpi päivä mutta kyllä mittari näytti +26 astetta puolenpäivän aikaan.

Alkuillasta mentiin Heikin kanssa syömään https://harrysloungekitchen.es/.Torstaisin siellä alkuillasta tarjouksena wienerleike.Oli niin hyvä ja mielettömän iso annos!Vaikka maha oli ihan täynnä niin ihmeesti sinne aina mahtuu kuitenkin jälkkäri!


Kyllä on taas tällä viikolla herkuteltu!Onneksi on tullut myös käveltyä ettei koko vaatevarasto mene uusiksi.

Huomenna taidetaan kiertää eri tapaspaikkoja.Täällä on 16-19.11 nos vamos de tapas tapahtuma. Määrätyt paikat tarjoavat tapas+yksi juoma hintaan 3,50€.Ei muuta kun kävelemään eri paikkoihin.


Ei kommentteja:

Vihdoin ja viimein jotain kirjoitettavaa

Tämän kesän saartistoretki suoritettu ! Vuosikaudet kierrettiin saaristoa purjeveneellä joten se on meille aika tuttua, mutta kun matkaa teh...