Tietoja minusta

Oma kuva
naimisissa, eläkkeellä oleva nainen.elämästä nautiskelija ja nykyään aika hitaalla käyvä tyyppi.mikäs kiire se valmiissa maailmassa on?

11.19.2023

viikko mennä vierähti

ystäväpariskunnan kanssa Torreviejassa. Emme olleet 24/7 toistemme kanssa ,vaan soiteltiin ja tehtiin treffit. Esim eilen ei nähty ollenkaan.

Tänään he tulivat meille tuomaan tavaroita kun heiltä jäi "yli" ja ei viitsii heittää niitä roskiinkaan- ja miksi heittäisi kun meillä on niille käyttöä.

Lähdettiin sitten syömään porukoissa rantaa ( on ihan pirun vaikeaa löytää raflaa josta saa ruokaa ennen klo 19.00).Tepatepsukan teki mieli lihaa , joka vielä toi pienen pikantin hankaluuden löytää ruokaravintola. Kyllähän sellainen sitten löytyi, kun kaikki neljä googletettiin jokunen kymmenen minuutti.Kauas ei viitsitty lähteä kun heillä on kuitenkin huomenna kotiinpaluu.

Ei kyllä parhaita pisteitä ko paikka saanut-ainakaan Heikiltä!


 onhan tuo aika ankeen näköinen annos, eikä makukaan ollut parasta mahdollinen.

Puolenpäivä aikaa me oltiin kahdestaan kaupunginteatterissa konsertissa.Jotenkin olin ymmärtänyt , että on joulukonsertti-mitä se ei tosiaankaan ollut.Mutta oli kyllä niin mahtava pläjäys kunnon puhallinmusiikkia!

Sali oli ihan täynnä porukkaa ja en tiedä kuinka monta kertaa orkesteri taputettiin takaisin.

Perjantaina alkoi Torrevieja somistautua jouluun. Joka kadulla keskustassa oli ukkoja laittamassa valoja joka palmuun kiinni ja aukiolla jonka laidalla asumme rakennettiin joulukuusi.

Olihan munkin sitten jotenkin somistaa asuntoa.Ostin hyvän keraamisen padan ja tuon koristeen kiinakaupasta ja maksoin niistä yhteensä 5€.Siellä oli tosi innokas vanhempi rva myymässä! Hän tarjosi mulle vaikka mitä-jouluvaloja, pattereita, pensseleitä,kynsilakkaa ja vaikka mitä. Onneksi pidin pääni ja ainoa turhuus oli tuo joulukoriste.

Onhan tämä aurinko ja lämpö ihanaa, mutta luojan kiitos ettei otettu mitään 3 kuukauden reissua tänne.Ymmärrän golffareita ( vaikken itse pelaakkaan) jotka tulee tänne jatkamaan golfkauttaan.Mutta meikäläiselle elämä on täällä ihan samanlaista kuin kotona.Tehdä ruokaa, siivota,kuluttaa aikaa jne.

Kyllä mää oon niin suomineito, että tykkää niistä neljästä vuodenajasta. Vaikka kiukuttelenkin sitten kun tulee se loskapaskakeli ja rutisenhan mää sitten lumesta/helteestä/tuulesta jne. Niin kuin ystävämme sanoi osuvasti:" kyll köyhäll ain rutinaa riittää" ja munhun tuo sopii oikein hyvin .

Päivittäinen elämä on täällä edullisempaa, viiniä/viinaa saa ruokakaupasta,vihannekset ja hedelmät on tosi tuoreita ja edullisia,saatikka kalaosasto on ihan huippua. Mutta jokaisella asialla/paikalla on hyvät ja huonot puolensa.

Jos ens syksynä tulee halu tulla tänne, niin se reissu on maksimissaan 4 viikkoa.

Kyllä se oma koti on aina se paras paikka. Tämäkin asunto on ihan huippupaikalla ja ihana.Kaikki toimii kuin junan vessa ja just sopivan kokoinen meille kahdelle.Mutta joskus pitää lähteä kauas näkeäkseen paremmin lähelle.Mulle muutenkin koti on niin tärkeä paikka.En voisi koskaan reissata kuukausi tolkulla ympäriinsä rinkka selässä.

Mutta se on hyvä kun meitä on erilaisia ihmisiä-jokainen elelee niinkuin parhaaksi näkee ja kokee.

Yöt on jo viileitä ja varsinkin kosteita.Tänään on ollut koko päivän uskomaton merisumu.Välillä se on hälvennyt pikkasen, kunnes on taas vallannut joka paikan.Parvekkeeltamme ei merelle näy.


Mutta onhan tää ihan hemmetin hienoa kokea jotain tällaista yli kuusikymppisenä ja ajaa menne/tullen läpi euroopan. Taas on tuhat uutta muistoa muistella "kun on vanha"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Cartagena

Tänään meillä oli retkipäivä-kävimme Cartagenassa Heikin ja hänen veljensä kanssa. Veli viettää yhdessä golf resortissa useamman kuukauden v...