Tietoja minusta

Oma kuva
naimisissa, eläkkeellä oleva nainen.elämästä nautiskelija ja nykyään aika hitaalla käyvä tyyppi.mikäs kiire se valmiissa maailmassa on?

11.04.2023

Pari päivää ollaan

nyt oltu väliaikaisessa kodissa, ja hyvin ollaan viihdytty.Silloin kun aloin katsomaan näitä vuokrattavia asuntoja mieheni sanoi" älä nyt taas sit katso jotain halvinta". mulla on se paha tapa, että alan nuukailemaan ja se voi joskus kostautua.Kerran kun oltiin Amsterdamissa huone oli tosi pieni ( kylppäri kylläkin iso) ja luulin aluksi seinällä olevaa pientä ovea sähkökaapin oveksi. Sen sitten kun aukaisin, siellä oli kaksi henkaria poikittain. Elikäs vaatekaappihan sen olikin. Ei sinne mitään mahtunut.

Kannatti maksaa vähän enemmän kun täällä "asutaan" 6 viikkoa. Mulle koti on ollut aina tärkeä, sen täytyy olla viihtyisä, siisti ja toimiva.Tää on kaikkea sitä.
Eilen heräsin klo 11.30-olipas mulla sitä univelkaa jonkin verran. Käytiin illalla ihan ulkona syömässä  ( ekana iltana meitä ei olis saanut asunnosta ulos edes tunkilla).Käytiin paikassa nimeltään Roma. Heikki söi pizzan ja mää söi mustekalalonkeron kera keitettyjen ja sitten paistettujen/maustettujen perunoiden kanssa-oli kyllä hyvää.

Tänään heräsin normi aikaan ja lähdin liikenteeseen. Heikin jalka on vielä kipeä joten hän lähikaupassa ostamassa jotain pientä.

Täällä on tosi helppoa liikkua rollaattorin kanssa. Aina kun tulee risteykseen ja kadunreunus madallettu.Hain yhtä vaatekauppaa- mitä en sitten koskaan löytänyt.No en mää kyl mitään tarvitsekkaan. Sitten  lompsotin kiinakauppaan ostamaan  paellapannun ja sieltä kun tulin ulos katsoi netistä paella-ohjeen jossa on kaninlihaa.

Sieltä tullessa oli matkalla SuperMercado-kauppa.Kävin siellä eilen katsomassa ja se liha/juustotiski oli niin ihana.Kirjoitin googlenkääntäjään mitä haluan ja miten paljon.Lihakauppias leikkasi molemmat lihat valmiiksi. puolikiloa kania+puolikiloa kanaa+8 burgerpihviä vähän yli 14€.Tosin siitä kaninlihasta täytyy vielä irroittaa luut.

3,5h olin liikenteessä ja hippasen oli kroppa kovilla, mutta tekee vaan hyvää tälle selälle+jaloille liikkuminen. 

Ilmat on ollut suotuisat.Lämmintä runsaat 20 astetta, tosin aika kova tuuli päivisin.Ens viikko ollaan vielä kahdestaan mutta sitten tuleekin kavereita seuraavat 2-3 viikkoa ihan samoille hoodeille ja osa vähän matkan päähän.

Nyt vaan ollaan ja nautitaan.Ihanaa kun kaikki pyykit on pesty kaapeissa puhtaita vaatteita.Pienistä asioista se onnellisuus tulee. 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Cartagena

Tänään meillä oli retkipäivä-kävimme Cartagenassa Heikin ja hänen veljensä kanssa. Veli viettää yhdessä golf resortissa useamman kuukauden v...