Tietoja minusta

Oma kuva
naimisissa, eläkkeellä oleva nainen.elämästä nautiskelija ja nykyään aika hitaalla käyvä tyyppi.mikäs kiire se valmiissa maailmassa on?

11.27.2023

Parvekeluuraaja

Kotona vietän paljon aikaani istumalla parvekkeella ja täällä myös.Yksi syy on tuo tupakka mutta tykkään istua siellä muutenkin.

On kiva seurata ihmisiä ja luontoa. Sitten kun siellä istuu omien ajatusten kanssa alkaa mielikuvitus laukkaamaan .Kadun toisella puolella olevassa talossa on ikkuna ylhäällä ja siinä on kalterit.Joskus iltaisin sinne syttyy hetkeksi valot. Mun mielestä se on kuin vankityrmä.Ketäkähän siellä piilotellaan?

Niin kuin aikaisemminkin kirjoitin/laitoin kuvan noista uskomattomista sähköhärdelleistä.Tämä talo on kanssa toisella puolella katua.


On siinä sähkömiehellä selvitettävää kun joku soittaa ja sanoo:" meidän piuhassa on joku vika".Tossa on piuhaa kerrakseen.

Näiden kahden talon välissä on vanha talo joka on ihan rapistunut ja piha täynnä rojua.Yksi mustavalkoinen kissa viettää katolla aikaansa päivisin.Mää olen niin ihastunut noihin oviin.

Tuo on ollut joskus jonkun koti jossa on ollut pieni sisäpiha ja kasveja.Ei ole enää kuin rojukasa.

Parvekkeelta näkyy myös toinen "pahuuden vallassa" oleva rakennus.Usein iltaisin/öisin sinne menee nuoria miehiä , en tiedä nukkuvatko siellä .


                            Sitten kun kääntää päätä vasemmalle on ihan erilaiset maisemat.

                        Paljon on luuraajalla katseltavaa, mietittävää ja ihmeteltävää.


Ei kommentteja:

Kevättä ja kesää odotellessa

Vaikka olen nauttinut kotona olemisesta tuon 8 viikon eurooppaturneen jälkeen, niin nyt alkaa tympimään. On ollut sukulaisia kylässä, ruokav...