Tietoja minusta

Oma kuva
naimisissa, eläkkeellä oleva nainen.elämästä nautiskelija ja nykyään aika hitaalla käyvä tyyppi.mikäs kiire se valmiissa maailmassa on?

12.10.2023

Viimeinen ilta Torreviejassa

ja olen niin iloinen, että kotimatka alkaa huomen aamulla.

Kyllä tämä aika oli täällä täysin riittävä, oli jopa liian pitkä. Ei tämä kaupunki tehnyt mitenkään meikäläiseen vaikutusta.

Tämä paikka oli mennyt jo talviunille. Samaan aikaan kun kävin läpi kaikkea mahdollisia keinoja päästä Tabarcan saarelle, ei löytynyt mitään vaihtoehtoja Torreviejasta.Jokainen firma ilmoitti , että kausi on loppunut.Samaan aikaan ystävämme matkasivat sinne Alicantesta. 

Täällä ei muutenkaan ole kovinkaan paljon katsomista.Osittain jopa rähjäinen kaupunki.Ne kaikki kehut joita kaupungista luin ennen matkan tilaamista/ostamista, en ymmärrä mistä ne kehut on tullut!

Jos tämä asunto ei olisi ollut niin hyvällä paikalla ja niin kaunis, olisin ollut valmis kotimatkalle kahden viikon oleskelun jälkeen.

Meistä ei tullut Torrevieja faneja ja emme jää kaipaamaan mitenkään täällä oloa.

Mutta nämähän on vaan jokaisen mielipiteitä ja paljonhan täällä asuu osan vuodesta suomalaisia.

Sen mukaan kun pääsen nettiin matkan aikana päivitän tänne kotimatkaamme kera kuvien.

Hyvää joulun odotusta kaikille ja pysytään linjoilla

8


 

Ei kommentteja:

Vihdoin ja viimein jotain kirjoitettavaa

Tämän kesän saartistoretki suoritettu ! Vuosikaudet kierrettiin saaristoa purjeveneellä joten se on meille aika tuttua, mutta kun matkaa teh...