Tietoja minusta

Oma kuva
naimisissa, eläkkeellä oleva nainen.elämästä nautiskelija ja nykyään aika hitaalla käyvä tyyppi.mikäs kiire se valmiissa maailmassa on?

12.14.2023

Paikassa nimeltään Choisy

Tänään ollut nautinnollisen rauhaisa päivä.Heikki herätti munt 9.30 kun olin täydessä unessa.Valvoin eilen aika pitkään kun innostui ajatuksesta eläkeläisten interrail.Aloin sitä sitten tutkimaan ja lukemaan ihmisten kirjoituksia ko asiasta.
Otin myös kunnon tropit kun jalka /lonkka vaan vihottelee.
Ajokilometrejä tuli alta 300 tänään,joten ei ollut kiirettä mihinkään.Olemme ns kotimajoituksessa ja saimme huoneen käyttöön vasta 16.30.

Aivan ihana emäntä tulikin sitten avaamaan meille oven ja esitteli paikat.Siisti huone+kylppäri .Toiletti käytävällä, mutta kun täällä ei ole muita vieraita,sillä ei ole mitään merkitystä.
Heillä on kaksi bordercollieta,yksi iso 6kk ikäinen jättiläinen jo nyt(ei tietoa rodusta) ja jokunen kana pihalla.Taidetaan saada huomen aamiaisella tuoreita munia!

Emäntä taitaa olla joulu ihminen henkeen ja vereen.Tässä kuva talosta jouluvaloineen.
Kävin tänään keittiössä ja siellä oli yksi iso pöytä somistettu jouluisesti.Saan siitä huomenna kuvan kun mennään aamiaiselle.
Meillä on taas tänään nauru raikunut!Jumaleisson ,että kahviautomaatti voi olla vaikea ymmärtää , varsinkin sen kaikkia hienouksia.
Edellispäivänä just mietin.Me ollaan oltu reissussa 7 viikkoa ja yhdessä 24/7.Kertaakaan me ei olla riidelty.Jokunen poikkiteloinen sana on molemmat päästänyt suustaan ja Heikki välillä puhisee kun mää ajan jotenkin huonosti,pysähdyn väärään paikkaan ja en tajua antaa kaikille muille tietä joka hemmetin paikassa.
Tänään ajoin välillä ihan hissukseen ja jos tuli auto taakse,pysähdyi tien reunaan sopivassa paikassa,jotta takana ajava päässee ohi.Syynä oli se,että halusin fiilistellä ja ihailla tuota maalaismaisemaa.







Tässä kuva majoituspaikastamme ilman jouluvaloja
Huomenna poiketaan yhdeksi yöksi sveitsin puolelle.Tulee sitten "pintaraapaisu" koettua siitäkin maasta.
Vatteita on joutunut lisäämään ,hiukan eri olla +6 asteen ilmastossa kuin melkein +30 helteessä.
Taas tää reissu tuntuu niin uskomattoman hienolta kun ollaan liikeenteessä ja nähdään eri paikkoja.Taas kerran totean,6 viikkoa samassa paikassa ei ole meidän juttu.
Mulla on ilmeisesti vähän omalaatuinen huumorintaju, mutta nämä vessakyltit oli niin hauskoja.
Huomen aamulla matka jatkuu ja päästää käkikellojen maahan jodlaamaan😉
Pari asiaa jotka on taas ollut todella tarpeeseen,taskulamppu ja pissakuuppa.Tuon pissakuuppa vinkin kertoi mulle naapuri .He reissaavat tosi paljon keväästä syksyyn veneellä ja sitten pakettiautolla jossa voi yöpyä.Kun se pissahätä iskee niin sitten on jo eläkeläisellä kiire päästä tyhjentämään rakko.Miehille sen asian hoitaminen on paljon helpompaa kuin naisilla.Retkeiluautossa tai muussa kulkuvälineessä jossa on  kemiallinen vessa,sitä ei halua täyttää pissalla.Pissakuuppa on siis vesikauha/kuuppa. Siihen on naisenkin helppo pissata varsinkin jos on hame tai löysät verskat jalassa.Mutta tämä asia sai jatkoa toiselta ystävältämme!Vielä parempi vaihtoehto on pipinette.Itse en ole vielä kokeillut mutta on tilauksessa .www.ettonet.fi

Ei kommentteja:

Parin päivän irtiotto

Helsingissä/Stadissa/Hesassa/isolla kirkolla,rakkaalla lapsella on monta nimeä. Maanantai aamulla lähdettiin liikenteeseen "kukon laulu...