Tietoja minusta

Oma kuva
naimisissa, eläkkeellä oleva nainen.elämästä nautiskelija ja nykyään aika hitaalla käyvä tyyppi.mikäs kiire se valmiissa maailmassa on?

12.13.2023

Girona

Hotelli jossa Gironassa yövymme on  https://www.novarahotels.com/es.Siisti, hyvällä paikalla oleva hotelli ja todella avulias henkilökunta. Onneksi tässä vaiheessa reissua on jo niin paljon tuhlannut rahaa ja  tavaraa tulee "korvistakin ulos" ettei ole mitään mielenkiintoa lähteä shoppailemaan. Tässä on kadunvarsi täynnä mitä ihanempia putiikkeja.

Kun päästiin liikenteeseen oli jo hämärää ja sitten jo pimeää samantien.Hiukan aikaa kierreltiin vanhassa kaupungissa, juotiin lasit viiniä ja poikettiin ihanaa herkkukauppaan.https://mongourmet.cat/ca/  .Kyllähän sieltä jotain tarttui mukaan, saa uuden vuoden vieraat herkutella.




Jotain kuvia tuli sentään otettua vanhassa kaupungissakin ja sillalla.






klo 20.00 oltiin varattu pöytä restaurant and pizzeria https://lagioia.cat/es/
Eihän täällä kukaan muu mene syömään klo 20.00 kuin turistit joten pöytävaraus oli ihan turhaan. Ennen kuin lähdettiin alkoi porukkaa tulla raflaan ja moni kävi hakemassa sieltä ruokaa.Oli kyllä niin hyvä pizza ( maistoin Heikin pizzaa) ja minä söin neljän juuston risottoa jossa oli viikunahilloa keskellä. Sopis siihen annokseen loistavasti




Onneksi ei ollut pitkä matka takaisin hotelliin, suihkuun ja kohta ollaankin untenmailla.

Mulla viime yöstä lähtien ollut todella kovat kivut oikeassa lonkassa/nivusessa+reidessä.Kipusalvaa kun jaksaa läästiä ja vetää kipulääkkeitä käkättimestä alas niin taas on päivän pärjännyt.

Huomenna siirrytäänkin sitten ranskanmaalle suuntana Montelimar.Kilometrejä tulee taas vain noin 400km.Mutta jos täällä on "uhkana "liikenteessä rekat-siellä on kaikki vehkeet kun liikkuu pyörillä.Saa ajaa todella kieli keskellä suuta ja kiroa päräyttää 10x/minuutti.Siinä välissä me piipahdetaan Sveitsissä ja perjantaina mennään Strasbourgiin visiteeraamaan mun kouluaikaista kaveri. Siitä sitten tuleekin mielenkiintoista kun pitää ajaa siellä kaupungissa.


Nämä sähköjohto asennukset jaksaa mua ilostuttaa aina vaan uudestaan ja uudestaan.

Ei kommentteja:

Parin päivän irtiotto

Helsingissä/Stadissa/Hesassa/isolla kirkolla,rakkaalla lapsella on monta nimeä. Maanantai aamulla lähdettiin liikenteeseen "kukon laulu...