Tietoja minusta

Oma kuva
naimisissa, eläkkeellä oleva nainen.elämästä nautiskelija ja nykyään aika hitaalla käyvä tyyppi.mikäs kiire se valmiissa maailmassa on?

12.12.2023

Peniscola

oli todella viehättävän tuntuinen paikka. Tässä on vähän valokuvia sieltä.





Nämä ovat näkymät parvekkeeltamme. Huone/hotelli  nyt ei ollut mitenkään ihmeellinen mutta nämä näkymät oli huikeat.


 

Koska hotelli oli korkealla mäen rinteessä kävimme keskustassa autolla. Tarkoitus oli mennä Peniscolan linnaan mutta kun autoa ei saanut lähellekään ja jo kaukaa katsottuna tultiin siihen tulokseen, että  meikämutteri on siellä aika avuton rollaattorilla.Ihailtiin vaan kaukaa.



Nyt tarvittais jonkun linnuista tietävän neuvoa.Mikä on tämä musta lintu? Toinen tolpannokassa ja toinen aidan päällä ja molemmat sukivat itseään innokkaasti.


Aamulla lähdettiin taas jatkamaan kotimatkaan. Tämäkin päivä oli iisibiisi kilometrien kannalta. Taas alta 400 km. Mutta jos joku sanoo, että saksassa on kamala ajaa kun on niin paljon rekkoja,kyllä niitä täälläkin riittää ja piisaa.Ja jos ne on päättänyt vaihtaa kaistaa ja tulla sun eteen- ne todellakin tulevat.Vaikka suurin osa tiestä oli kolmekaistaista motaria , niin aina siellä oikealla kaistalla oli joku hidas kuorma-auto niin sitä sitten rekat ohittamaan välillä kaksi vierekkäin. Pari kertaa huokaisen:" ei helvetti, toi meinaan nyt vaan tulla tohon eteen!"Ja siinä ei auta pikku-autolla muuta kun lyödä klossit pohjaan tai jos olis porsche niin kiihdyttää nollasta- kahteensataan sekunnissa.

Hotelli on oikein hyvällä paikalla, ihanan iso huone mutta näkymät ei ole eilisen laisia.Mutta nyt olemmekin keskellä kaupunki emmekä edes rannikolla.

Gironan vanha kaupunki on kivenheiton päässä. Kunhan tuo ukkokulta herää siestalta lähdemme sinne lompsottamaan ja ulkoiluttamaan kameraa.



Tämä on kuitenkin mun suosikkikuva eiliseltä.Yksinäinen auringonpalvoja!

Olihan se parvekeluuraajalle ihanaa tänä aamuna nähdä auringonnousu.


Illalla myöhemmin tai viimeistään huomenna raporttia kuvien kera Gironasta!

Ei kommentteja:

Parin päivän irtiotto

Helsingissä/Stadissa/Hesassa/isolla kirkolla,rakkaalla lapsella on monta nimeä. Maanantai aamulla lähdettiin liikenteeseen "kukon laulu...