Tietoja minusta

Oma kuva
naimisissa, eläkkeellä oleva nainen.elämästä nautiskelija ja nykyään aika hitaalla käyvä tyyppi.mikäs kiire se valmiissa maailmassa on?

12.17.2023

Sveitsistä takaisin Ranskaan

Oli ihana ajella läpi Sveitsin ja ihailla näkymiä.Kun aamulla lähdettiin majapaikastamme oli jokunen astetta pakkasta ja lunta.

Mitä alemmas  tulimme vuorta lumet loppui ja mittarikin näytti plussaa.Ajoimme Sveitsistä  Baseliin ja siitä sitten ranskan puolelle StrasbourgiinSiellä asuva ystäväni oli varannut  meille hotellihuoneen joka oli loistavalla paikalla niin tultaessa kuin lähtiessä Strasbourgista.Olimme klo 15.00 hotellilla ja soitin hänelle.Tehtiin treffit puoll neljäksi ja hän tuli autolla hakemaan meidät hotellilta.
Hän ajelutti meitä Strasbourgissa  ja esitteli paikkoja.Ihana kun on paikallinen opas joka tietää niin paljon kaupungista ja sen rakennuksista.
Sitten mentin heille  hetkeksi nauttimaan jokunen lasi skumppaa ja vaihtamaan kuulumiset.
Sitten lähdettiinkin syömään.Ensiksi käveltiin joulutorilla ja ympäristössä kunnes tuli aika mennä ravintolaan. Oli kyllä kokemus se ravintola ja ruoka oli huippuhyvää.

Ravintola  on sellainen kun löytyy osoitteesta  www.le-clou.com
Olin niin täynnä ruokailun jälkeen,että suoran hotelliin ja nukkumaan.
Aamulla taas kamat kasaan mutta tässä hotellissa tuotiin aamiainen huoneeseen.
Jos meidän alustavat suunnitelmat onnistuu, menemme heinäkuussa Strasbourgiin hoitamaan Ilonan koiraa kun Marja perheineen lähtee reissuun.Se sopii meille oikein loistavasti.Ihana kaupunki,mieletön asunto ja mikäs sen mukavampaa kuin olla jossain paikassa useampi päivä.

Sitten lähdettiinkin ajamaan läpi saksan .Oli hyvä keli posotella moottoritietä Hannoveriin.Välillä tosin oli taas nin paljon sumua , että oli kylteissä 60km/h.
Sunnuntai on huippupäivä ajella , kun rekat ei ole liikenteessä. Jokunen oli välillä tiellä mutta kaikki parkkikset täynnä rekkoja.Se on joku laki ,ettei rekat ajele sunnuntaisin.Hyvin löydettiin taas hotelille,mukavalla paikalla ja iso huone.



Kerrankin ihan lähellä hotellia on hyvä ruokapaikka.Parin sadan metrin päässä on saksalainen kunnon lähiökapakka.Sinne siis suunta ja syömään.




Eilinen ja tämä päivä on saanut aikaiseksi mullekin jo joulufiilarin.
0






Tulen aina muistamaan sen hetken kun ajan "tuhatta ja sataa" saksan motarilla ja radiosta tuleen 
Cris Rea: Coming home to christmas.



Mulla on kamerassa vaikka kuinka paljon  ihania kuvia.En tiedä syytä miksi en saa tietokonettani yhdistettyä wifin täällä hotellissa. Puhelimet saatiin ja tabletti,  mutta ei tietsikkaa.Tarviin sen, että saan kuvat siirrettyä kameralta ja suoristettua niitä. No, siinä mulla on puuhasteltavaa joulunpyhiksi.
Huomenna Rostockiin,lautalla yli ruotsin Trelleborgiin jossa yövytään.Tiistaina läpi ruotsin Kapellskäriin ja siitä sitten finnlinesin kyydillä Naantaliin.Sitten ollaan kotona.
Seuraavan kerran päivitän kuulumisia kotona kun saan ladattua kuviakin.
On tää ollut aika uskomattoman hieno kokemus ja matka.Hiljallen alkaa nousta määrätyt kokemukset top kymppiin.Moni ihana juttu olisi jo jäänyt unholaan,mutta sen lisäksi ,että kirjoitan tätä blogia pidän loki kirjaa.nykyisen kirjan muistiinpanot alkaa 9-16.4.2018 kun oltiin Kreetalla.Lokikirjan pitäminen jäi siitä kun purjehdittin kesäisin.
Nykyinen kirja on ystäväni Marun design. www.marudesign.fi
Nyt on pakko siirtyä fällyn alle ja valmistautua viimeisiin rasteihin.
Niin ja meidän ajatus lähteä interrailaamaan on nyt unohdettu. Heinäkuussa ranskaan ja takaisin tullessa tehdään pientä tutkimusmatkaa Saksassa.Syyskuussa retkeilyauton kanssa Norjaan ja sitten on myös pikku trippejä esim Ottojärven rantaan.

Ei kommentteja:

Parin päivän irtiotto

Helsingissä/Stadissa/Hesassa/isolla kirkolla,rakkaalla lapsella on monta nimeä. Maanantai aamulla lähdettiin liikenteeseen "kukon laulu...