Tietoja minusta

Oma kuva
naimisissa, eläkkeellä oleva nainen.elämästä nautiskelija ja nykyään aika hitaalla käyvä tyyppi.mikäs kiire se valmiissa maailmassa on?

12.11.2023

Kotimatka on alkanut

Vuokrafirman ihminen tuli aamulla yhdekseltä niin kuin oltiin sovittukin.Meillä oli loputkin tavarat valmiiksi pakattuna .Siinä ei kauan kestänyt kun olimme ulkona ja menossa hakemaan autoa.
Auton nokka kohti Peniscolaa.Ihana ajata kun päivämatka on noin 400km.Tosi paljon oli rekkoja liikenteessä mutta liikenne sujui varsin sutjakkaasti.
Google maps on niin ehdoton.Syötät sinne osoitteen mihin olet menossa ja sehän 99%ohjaa sunt oikeaan paikkaan
Hotelli on pieni ja vaatimaton mutta näkymät sitäkin hulppeammat.


Kun saimme kamat hotellihuoneesen,hengähdimme hetken ja lähdettiin autolla keskustaan.Täältä vuorelta olis sukkelaan päässyt keskustaan mutta kapuaminen ylös ei kiinnostanut.Ajeltiin keskustassa,käytiin kaupassa ja syömässä kunnon grilliruokaa.

Nyt mää istun taas parvekkeella.Tää on niin nautinnollista.Torreviassa älämölöä jatkui siihen asti kun olin hereillä.Täällä on aivan hiljaista,ainoastaan kuulen kun aallot lyö rantaan.Muutenkin tämä kaupunki vaikuttaa hyvinkin mielenkiintoiselta paikalta. Kunnon kamerallani otin tuolla kaupungissa paljonkin kuvia mutta nyt iski laiskuus.En jaksa alkaa niitä lataamaan tietsikkaan,valkata mitä kuvia lataan ja sitten kun mun pitää jokainen kuva suoristaa. Taittovika on kettumainen kun kuvailee.
Huomenaamulla matkamme jatkuu Gironaan.

.Huomenna pääsen kirjoituspöydän äärelle niin lataan tänne kunnon kuvia-Öitä

Ei kommentteja:

Parin päivän irtiotto

Helsingissä/Stadissa/Hesassa/isolla kirkolla,rakkaalla lapsella on monta nimeä. Maanantai aamulla lähdettiin liikenteeseen "kukon laulu...