Tietoja minusta

Oma kuva
naimisissa, eläkkeellä oleva nainen.elämästä nautiskelija ja nykyään aika hitaalla käyvä tyyppi.mikäs kiire se valmiissa maailmassa on?

12.30.2023

Oltiin oltu viikko kotona

kun alkoi meikäläisen kaasujalka vipattamaan.Mikäs siinä sitten , kun suunnittelemaan taas jotain reissua.Kevät ja kesä pysytään kotimaassa, tehdään jotain pikku trippejä esim Ottojärven rantaan, Itä-Suomeen.

Kyllä kotona on kiva olla! Mutta ei saa eläkeläinen sammaloitua. Syyskuussa  olisi tarkoitus vuokrata retkeilyauto runsaaksi kahdeksi viikoksi, ja siirtyä Vaasasta Uumajaan. Tutustua  Ruotsiin  siltä osin  ja jatkaa sitten Norjaan.

Niin paljon kuin rakastan noita lokikirjoja myös paperikartat on mielestäni niin ihania.Paperikartasta jotenkin hahmottaa etäisyydet paremmin ja mikäs sen mukavampaa kun siihen voi piirellä missä ollaan menty.


  Aivan loistava hankinta oli  kirjanen autoilusta Norjassa.https://www.autoliitto.fi/


 Joulu meni hepposasti kotona loikoillen ja kerrankin osasin ostaa sopivasti ruokaa. Kinkkua jäi jonkin verran mutta tämä  kokkikolmonen väsäsi useamman litran hernerokkaa.Sitä sitten oli sen verran , että naapuritkin saivat soppaa, samoin pari kaveria.

Olin toista viikkoa ihan romuna!Ostin vuosi sitten kunnon anorakin joka oikein kaipaa kangasmerkkejä hihoihin.Ostin pienen merkin kun oltiin ranskassa Mont-Saint-Michellessä.Kun oltiin purattu kaikki kamat- sitä prkl merkkiä ei ollut missään.En tiedä kuinka monta kertaa kävin matkalaukut+käsilaukun+toilettepussukat kaikkineen sivutaskuineen läpi.Mun luonteeseen ei sovi ollenkaan , että hukkaan jotain. Perjantaina sitten kävin taas läpi pari pussukkaa ja  tietsikan sivutaskuun johon olin laittanut kaikenmaailman kuitteja-  niiden välistä löytyi kadoksissa ollut hihamerkki + hihamerkki jota en edes muistanut ostaneeni.

Kyllähän tuolta eri sivuilta saisi ostettua vaikka mitä merkkejä, mutta mää haluan sellaisia merkkejä jossa olen käynyt.Mutta nyt tulikin suuren suuri ongelma.Neula+lanka ei jotenkin istu mun käteen.Yksi mun ystävä ompelisi samantien, mutta hän asuu melkein 200 km päässä.Eiköhän tähänkin ongelmaan löydy ratkaisu jossain  vaiheessa.

Huomen illalla istutaan iltaa vieraitten kanssa ( toi on ihan hölmö sanonta)Kuka nyt istuu ihan vieraitten kanssa? En minä ainakaan.Mää haluan ympärilleni ihmisiä joiden  kanssa on mukava olla!

Meille on tulossa raclette ilta! Ja tänään käytiin https://www.juhlamaailma.fi/ ostamassa kaikennäköistä rekvisiittaa juhliin.


Tässä pientä esimakua koristelusta.Huomenna kun saan pöydän laitettu juhlakuntoon, laitan siitä sitten kuvan

Uuden vuoden päivänä herkutellaan blineillä+ mädillä+ smetanalla+sipulilla.



 Ennen kuin syödään itsemme täyteen herkkuja , niin matkustaminen ajatuksissa jonnekin ihanaa paikkaan.

 




Loistavaa vuoden vaihdetta kaikille ja matkustelkaa niin paljon kuin mahdollista.Jokainen matka avartaa ihmisen mieltä,uusia tuttavuuksia tulee elämään.Kerron  vähän myöhemmin ihmisestä jonka tapasin Roomassa ja avasi mun ajatusmaailmaa todella paljon.

                                OIKEIN IHANAA UUTTA VUOTTA 2024 KAIKILLE!!!

Ei kommentteja:

Parin päivän irtiotto

Helsingissä/Stadissa/Hesassa/isolla kirkolla,rakkaalla lapsella on monta nimeä. Maanantai aamulla lähdettiin liikenteeseen "kukon laulu...