Tietoja minusta

Oma kuva
naimisissa, eläkkeellä oleva nainen.elämästä nautiskelija ja nykyään aika hitaalla käyvä tyyppi.mikäs kiire se valmiissa maailmassa on?

12.24.2023

Reissun "purkaaminen"

Kahden ihmisen+hoitokoiran taloudessa ei paljon ole hommia vaikka onkin joulu.Valmiit laatikot,paistettu kinkku ja valmis rosolli.Ei muuta kun keittää potut ja tekee kinkulle kastikkeen ja laatikot uuniin.Se maha kun ei ole suurempi jouluna.

Mutta on tää kotona olo ihanaa ja vielä kun tännekin rannikolle satoi vähän lunta , niin luonto on niin kaunis.

Sen siitä sitten sain kun ajoin 8000 km , limapussi tulehtunut oikeassa lonkassa. Se on niin hemmetin kipee. Perjantaina kävin terkkarissa ja pääsinkin suht pian lekurille. Sain siihen kortisonipiikin.Illalla se tuntuikin paremmalta mutta kun lauantai aamu tuli-ihan yhtä kipeä.Nyt hoitokoiran ulkoilutus on ulkoistettu kokonaan mieheni harteille.

Onneksi reissussa kirjoitin tätä blokia,pidin lokikirjaa ja kuvasin myös puhelimella.Miten äkkiä sitä unohtaakin asioita!Äsken käytiin mieheni kanssa läpi ne paikat/hotellit jossa meno+tulomatkalla yövyttiin.Yhden paikan olin totaalisesti unohtanut.Kun hän muistutti mua siitä, että "kiukuttelin" kun aamiaisella piti itse keittää munat, muistin paikan. Molemmat annettiin pisteet majoituspaikalle , oli pientä hajontaa mutta suuremmaksi osaksi oltiin hyvinkin yksimielisiä.Majoitumme 15:sta eri hotellissa ja tässä nyt top 6.

Kaikki hotellit varasin www.booking.com kautta. Moni kertoi , että on ollut ongelmia heidän kautta varatuissa huoneissa.Meillä ainakin kaikki varaukset toimi loistavasti.Ja mikä parasta - olen loppuelon heillä genius taso3 - asiakas. Siitä on jotain etuuksia.Ilmaisia aamiaisia, huoneen korotus parempaan, alennuksia vuokra-autoista yms.

Parhaimman pistemäärän sai:B&B La Ferme De Pouillerel,Sveitsi www.lafermedusommetdepouillerel.ch/welcome


 Hyvänä kakkosena tuli niin symppaatinen paikka ranskan maaseudulla.

Chambres d´hotes Domaine La touche  https://domainelatouche.business.site/




 Seuraavat hotellit saivat tasapisteet ja yhden pisteen vähemmän kuin sijalla kaksi oleva.

Hotel Gässligen  https://gasslingen.com/ ruotsissa.




Andorran Obama blanca &spa.Syksyllä sai tuolta edullisesti ison huoneiston koska ei ollut vielä laskettelukausi.https://goaway.pt/en/hotel/obaga-blanca-spa




 Tämä paikka oli mun yksi ehdoton suosikki mutta mieheni antamat pisteet ei riittänyt ykkössijaan.https://www.bedandbreakfast.eu/a/c821PvWaHG9V/gite-saint-georgesv

 Niin siisti paikka ja alakerrassa hevosia! Nukuttiin siis tallin ylisillä.Siellä oli tosi sitkeä kissa. Naukui meidän oven takana,yritti luikahtaa sisälle heti kun aukaisi oven ja kun vei autoon tavaroita, se oli siellä sisällä nanosekunnissa.





Tasapisteillä edellisten kanssa kiva paikka Hannoverissa.Siisti mukava hotelli ja lähellä kunnon saksalainen pubi josta sai hyvää ruokaa.https://www.kischerslandhaus.com/




 

Ei kommentteja:

Parin päivän irtiotto

Helsingissä/Stadissa/Hesassa/isolla kirkolla,rakkaalla lapsella on monta nimeä. Maanantai aamulla lähdettiin liikenteeseen "kukon laulu...