Tietoja minusta

Oma kuva
naimisissa, eläkkeellä oleva nainen.elämästä nautiskelija ja nykyään aika hitaalla käyvä tyyppi.mikäs kiire se valmiissa maailmassa on?

12.13.2023

Ranskassa

Nyt ollaan poistuttu Espanjasta ja siirryttiin Ranskan maaperälle.Matka meni oikein sujuvasti,ainoastaan oli yksi läheltä piti tilanne kun oli taas hurjapäinen kaistanvaihtaja.Heikki huusi täyttä huutoa VARO,taas koeteltiin jarrupalojen kuntoa.Tuollaisten tilanteiden jälkeen menee vartti että sydän lyö taas normaali tahtia.
Kun päästiin Montelimariin alkoi asunnon metsästys.Siis asunto oli varattuna mutta osoite on väärä booking.comin sivuilla.
Heikki yritti soittaa omistajalle mutta hän ei vastannut.Kieltämättä tuli hiukan epätoivoinen olo.Google maps näytti aina vaan ,että ollaan ihan siinä osoitteessa mutta ei kuitenkaan.
Sitten omistaja soitti ja saimme oikean osoitteen mutta oli siinä silti hakemista.Asunto on avain loistava ja huippu siisti.




Kun ajeltiin ranskassa olimme välillä ihan maaseudulla.Siellä oli niin kaunista ja juuri sellaista mitä kuvataan jossain ranskalaisessa sarjassa. Ajoimme myös Montelimarin vanhassa kaupungissa.Näin 1000+1 kohdetta jota olisi ihana kuvata.
Niinhän siinä taas kävi ,että kun olimme saaneet tavarat autosta asuntoon ja käytyä kaupassa oli tullut pimeys.Turha sitä oli enää siinä vaiheessa lähteä kiertelemään pimeitä kujia.
Kaupassa oli oikein jouluinen tunnelma heti kun ovesta tuli sisään.
Mää olisin voinut pyöriä siellä vaikka kolme tuntia  ja ihmetellä kaikkia ihania herkkuja kun oli tarjolla.Jossain vaiheessa Heikki ilmoitti :"ei noita aleta täältä asti raahaamaan kotiin".Aika ikävä ihminen😚
Mää olin jo huomenna siirtymässä Sveitsin puolelle mutta eipäs siirrytäkkään.Pysytään ranskassa,vaihdetaan vaan paikkaa.Sitten ollaan yksi päivä Sveitsissä ja takaisin ranskan puolelle.Jotenkin tuntuu siltä, että kun Trelleborgista etelä-ruotsista lähdetään kohti Kapellskäriä,ollaan jo melkein kotona.
Tänään pälkähti mieleen, että me voittaisiin  lähteä eläkeläisten interrail reissulle.Ei niin, että molemmilla sadan litran rinkat selässä.Kevyesti pakatut pyörillä olevat pienet matkalaukut,mielenkiintoisia junareittejä ja hotelleissa yötä.Taidan alkaa suunnitelemaan.

Ei kommentteja:

Parin päivän irtiotto

Helsingissä/Stadissa/Hesassa/isolla kirkolla,rakkaalla lapsella on monta nimeä. Maanantai aamulla lähdettiin liikenteeseen "kukon laulu...