Tietoja minusta

Oma kuva
naimisissa, eläkkeellä oleva nainen.elämästä nautiskelija ja nykyään aika hitaalla käyvä tyyppi.mikäs kiire se valmiissa maailmassa on?

9.12.2023

Tehtiin pieni virhe arviointi.....

...kun lähdettiin jo eilen pois Norjasta.Ei täällä ruotsissa oo  mitään tekemistä tai katsomista. 
Suunnitelmissa oli mennä Skoglosteriin katsomaan linnaa  ja paikalliseen camping alueelle yöksi.Heikki sitten alkoi matkalla tarkemmin tarkastamaan tilannetta niin linnaan pääsee vasta torstaina ja camping alueen aukioloajassa oli kysymysmerkki.
Piti tehdä uusi suunnitelma ja päädyttiin tulemaan Enköpingsiin.
Käytiin yhdellä kirpparilla matkalla ja taas tarttui mukaan jotain "ei todellakaan tarpeellista  mutta niin mukavan näköistä.
Ihastelin yhtä kukkapylvästä mutta en sitä ostanut.Kun siinä auton ulkopuolella  vetelin röökiä tulin tulokseen- ostan sen pois,muuten se jää ketuttaa
 mua .

Meillä on kotona samaan sarjaan kuuluva lehtiteline.Ai että kun ostan tuohon jonkun roikkuvan  kasvin.Tiedän jo paikankin mihin tuon laitan!
Kun olin ostamassa tuota ,niin Hege odotti autossa.Kun tulin takaisin hän kertoi miten autoon oli tunkeutunut vihamielinen herhiläinen.Se oli tosi kiukkuinen yksilö.Samantien kun Hege sai sen häädettyä ikkunasta ulos,mutta ikkuna ei ollut ehtinyt ihan kiinni asti,se prkl yksilö luikahti samantien sisälle autoon.Sitten kun se oli ulkona  ja ikkuna kiinni, se lenteli ikkunan takana koittaen löytää pientä rakoa josta olisi päässyt sisään.
Vielä kun lähdin ajamaan ,se lenteli tuulilasin edessä.Ihme otus ja ilmeisen verenhimoinen.

Nyt on ruotsin kruunun kurssi todella otollinen  tehdä täällä ostoksia.Se onkin ainoa lohduttava asia.
Kun päästiin leiripaikkaan (mahtuu 6 matkailuautoa )kanavan varteen yöpyminen sähköineen alta 14 euroa.Kun astui autosta ulos oli hyttyspopulaatio kiinni ihossa.Olin juuri ruiskuttamassa itseeni hyttyskarkoitetta kun niitä oli useampi mun nilkkoja syömässä.

Vieressä Klosterparkens blomstergår missä käytiin kävelemässä.













Huomisesta tulee haastava päivä siinä suhteessa, miten saamme sen kulumaan.Meillä ei ole mitenkään monen tunnin ajomatkaa Kapellskäriin ja laiva lähtee myöhään illalla kohti Nådea.
Kaippa me käydään matkalla olevilla kirppareilla,syödään jossain jotain ja muistellaan  hienoa reissua ja mitä kaikkea ollaan nähty ja koettu.
Sitten onkin aika kotona ekaksi tyhjentää kamera kuvista tietsikalle ja alkaa suunnittelemaan reissua euroopan halki kohti Espanjaa. 
Tosin torstai päivä menee auton siivoamiseen, purkaa kaikki kamat autosta ja laittaa ne kotona paikalleen ja pyykinpesukone saa rallatella useamman koneellisen.
btw,tänään ostin rumat shortsit Maxista kun oli alennuksella.Kaikki ns kesävaatteet on likaisia tai mulla niitä ei ole ollut edes matkalla mukana.Tänäänkin  + 22 astetta.Kassillinen lämmintä  vaatetta löytyy,ohut toppatakki,anorakki, villapaitoja, villasukkia (no niitä mää käytän kesät/talvet)parit hanskat ja kaikkea muutakin .

Ei kommentteja:

Maanantaina piti lähteä Pohjois-Norjaan

    mutta eipä lähdetäkkään-tosin rahat meni! Olimme varanneet ja maksaneet retkeilyauton. Runsas viikko sitten selvisi, että firma on haett...