Tietoja minusta

Oma kuva
naimisissa, eläkkeellä oleva nainen.elämästä nautiskelija ja nykyään aika hitaalla käyvä tyyppi.mikäs kiire se valmiissa maailmassa on?

9.09.2023

Johan oli matkantekoa

Tänään oli kyllä sellainen runsas 30km että huhhuh.
Oltiin suunniteltu menevämme kohti Oddaa.Kartturi-Heikki katsoi kartasta,että toinen reitti on paljon lyhyempi-siis sinne sitten.
Kartasta ei selvinnyt että se oli kinttupolkua.Siis niin kamalaa ajettavaa.Jos tuli toinen auto vastaa niin jommankumman piti peruttaa seuraavaan levennykseen ja silti oli nippanappa ,että tielle mahtui kaksi autoa.




Oli kyllä tuskien taival,Peikonpolku oli ihan lastenleikkiä tuohon verrattuna.
Maisemat oli tosi hienot mutta en niitä paljon ehtinyt ihailla kun piti laittaa kaikki tarkkaavaisuus ajamiseen.Jäin eräälle levennykselle odottamaan vastaantulijoita niin porche-kuski niin iloisesti morjensti🙋‍♂️
Onneksi näissä hetkissä kun Heikki tajuaa että kuski on stressantunut,hän on rauhallinen  eikä kommentoi mitään typerää.





Kun päästiin Voss nimiseen kaupunkiin, se oli oikein hauskan tuntuinen paikka.Ihmisiä paljon liikeenteessä ja katukuppilat täynnä porukkaa.Oltiin oltu jo koko päivä liikenteessä ,niin ajateltiinkin jäädä sinne yöksi.Käytiin tsekkaamassa camping alue joka oli ihan keskustassa.Se oli tupaten täynnä ja 1000 kiljuvaa kakaraa-äkkiä pois sieltä.Ajettiin runsas 10 km niin löytyikin oikein rauhaisa camping alue.Tosin vieressä menee tie jossa aikamoinen liikenne mutta ei se mun unta haittaa.Tasainen hurina vaan nukuttaa.

Tänään nautittiin varsinainen gourme-annos autossa.Ei kaunis mutta pirun hyvää.

Ilma ollut tänäänkin kaunis ja lämpöä yli 20 astetta.
Aamulla ennen kuin lähdettiin matkaan Heikki tyhjäs toiletin + harmaanveden tankin

 ja sitten täytti vesitankin.Mua niin nauratti tämä


 
Näin mielessäni miten ukko on laitettu tuohon roikkumaan ja sitten yön pimeinä tunteina hän on saanut keploteltua itsensä ulos puvusta.
Huomenna lähdetään hissunkissun kohti Norjan ja Ruotsin rajaa.Keskiviikko iltana lähtee lautta Kapellskäristä kohti kotia.
Meinataa pari päivää kolura svenskien kirppareita.

Ei kommentteja:

Eilen tultiin kotiin

ja onhan täällä kiva olla!  Kotimatka meni oikein hyvin tosin jossain kohtaa tuli vettä sellaisella voimalla että oli pakko höllätä kaasupol...