Tietoja minusta

Oma kuva
naimisissa, eläkkeellä oleva nainen.elämästä nautiskelija ja nykyään aika hitaalla käyvä tyyppi.mikäs kiire se valmiissa maailmassa on?

9.26.2023

Pikku retki naapuri kaupunkeihin.

Reissu se on pienikin reissu! Eilen meillä oli totaalinen siivouspäivä niin tänään olikin sitten vuorossa hemmottelua.

Iltapäivä alettiin naapurikaupungin LUX-elokuvasalissa katsomalla Aki Kaurismäen vimppa leffa Kuolleet lehdet .Taattua Kaurismäkeä. Niin pienillä ilmeillä, sanoilla ja paikoilla koostuu hieno leffa.


Leffan jälkeen auton nokka kohti Turkua. Mieheni sai työkavereiltaan lahjaksi lahjakortin ravintolaan kun hän jäi eläkkeelle. 

Suuntasimme siis ravintola Kakolan Ruusuun https://kakolanruusu.fi

Hieman oli vaikea löytää ravintolaan.Vaikka tiesimme , että se on Kakolan mäellä,surullisen kuuluisan funikulaarin yläpään lähellä, sai sitä hakea vaikka karttojakin oli matkan varrella.

Jokunen minuutti myöhästyttiin pöytävaraus-ajasta. Ravintola oli  miellyttävä sisätiloilta ja  palvelu pelasi loistavasti.


  Alkupaukuksi otin  alkoholittoman juoman jonka nimeä en muista- maukasta oli

Mieheni "sai" ottaa ihan alkoholilla terästetyn alkudrinksun
Ihanaa kun baareissa  ( esim huippupaikka Rica bar https://www.ricabar.fi/) ja ravintoloissa on alettu käyttää määrätyissä juomissa isoja jääpaloja!

Sitten tilattiin ruoat. Vähän mentiin metsään siinä, kun ei oltu aikaisemmin siellä käyty, esim tilauksesta oltaisi voitu jättää perunat pois. Ruokaa oli ihan liikaa meille kahdelle.Mutta niin herkullista!!!Alkupalaksi mieheni otti osterit Rockefeller ,minäkin maistoin elämäni ensimmäisen kerran osteria. Koska nämä ei olleet raakoja vaan hieman kypsennetty ja mukana pinaattia ja ihanaa kahta eri juustoa. Suostun syömään seuraavankin kerran!

Sitten pöytään tulikin tilatut herkut.

Oli kyllä niin hyvää esim tuo tartar annos!

Jälkkäriksi vielä talon omaa jäätelöä kera mansikkasorpetin. Sitäkin oli niin paljon , että mää makean suursyöppö, jätin puolet syömättä.


Oli hyvin miellyttävä tuttavuus ko ravintola.Suositus!
Näin me taas "reissattiin" ja mää sain "lomaa" tulevan matkan suunnittelusta ja ajatukset muualle.

Ei kommentteja:

Kevättä ja kesää odotellessa

Vaikka olen nauttinut kotona olemisesta tuon 8 viikon eurooppaturneen jälkeen, niin nyt alkaa tympimään. On ollut sukulaisia kylässä, ruokav...