Tietoja minusta

Oma kuva
naimisissa, eläkkeellä oleva nainen.elämästä nautiskelija ja nykyään aika hitaalla käyvä tyyppi.mikäs kiire se valmiissa maailmassa on?

9.08.2023

Hieno leirintäalue

Aamutuimaan taas liikenteeseen ja mentiinkin matkanvarrella huoltsikalle aamiaisella.
Hyvä runsas aamiainen ja kahvia,on heti kuin uusi ihminen.Tämän päivän ajomatka ei ollut kuin  131 km ja koko matkan hyvää tietä.Ei neulansilmämutkia,jokunen tunneli ja liikenneympyrä
Saavuttiin jo hyvissä ajoin Norjan läntisimpään kaupunkiin Floro. 
Sieltä löytyi jopa kaksi camping aluetta.Toinen todella ankea paikka laivakonttien vieressä.Mentiin sitten Krokane campingiin vaikka sieltä on matkaa keskustaan. Käytiin keskustassa autolla pyörimässä ja ruokakaupassa , epäilen vahvasti ettemme menetä mitään vaikka siellä ei kävellekkään.
Autossa tehtiin taas päivällinen.Kalapussikeittoa ja lisättiin siihen katkarapuja.Maistui oikein hyvältä. 
Paljon tämä campingpaikka on saanut kehuja netissä ja onhan täällä ihan uskomattoman  hienot wc/suihkut ja oleskelutilat





Noita nelijaljalkaisia  ilmestyy joka päivä tielle,jos on varoitusmerkki lampaasta,lehmästä,hirvestä,kauriista ja hevosesta-niitä ei oke todellakaan huvinvuoksi ripoteltu tien poskeen turistien kiusaksi.
Tuokin lehmä tuijotti mua hetken ja ammui,sitten jatkoi tyytyväisenä  syömistä. 
Tähän aikaan vuodesta on  hyvä täälläkin retkeillä.Eurooppalaiset ovat pitäneet lomansa,lapset ovat koulussa ja kun täällä on tänäänkin ollut + 20 astetta,ei ole vielä ruskaretkeilijät lähteneet reissuun.Tosin olisin toivonut  näkeväni tälläkin reissulla ruskan mutta kaikkea ei voi saada.
En tänäänkään nauttinut tuosta  lämmöstä.Mää otin mukaani lämpimiä vaatteita,  en esim shortseja, ja tänään ne olisi ollut tarpeen.En nyt viitsi  alkaa  leikkelemään mun jotain housuja ,joten sitten vaan hikoilen.
Tämä reissu on mennyt siinä suhteessa  paljon paremmin kun ollaan oltu sähkötolpassa kiinni joka yö (paitsi eka).Meillä kun molemmilla on nuo c- pap laitteet uniapneaan, niin aamulla herää virkeenä.Viime vuonna parina aamuna kun lähdin ajamaan,nukahtelin rattiin ja sitten vaihdettiin kuskia.Samantien kun istuin pelkääjän paikalla aloin nukkumaan.2-3 h kun siinä nukuin ,olin valmin siirtymään ratin taakse.
Huomenna aamulla taas liikenteeseen,  mihin mennään se on 

vielä harkinnassa.
Auton kanssa on ollut pieniä ongelmia/vrt viime vuoteen,mutta ei mitään sellaista ,että olisi haitannut matkantekoa.
Kirjoitan jossain vaiheessa ihan oman postauksen näistä autoista niitä vuokraavista firmoista.

Ei kommentteja:

Maanantaina piti lähteä Pohjois-Norjaan

    mutta eipä lähdetäkkään-tosin rahat meni! Olimme varanneet ja maksaneet retkeilyauton. Runsas viikko sitten selvisi, että firma on haett...