Tietoja minusta

Oma kuva
naimisissa, eläkkeellä oleva nainen.elämästä nautiskelija ja nykyään aika hitaalla käyvä tyyppi.mikäs kiire se valmiissa maailmassa on?

9.03.2023









Koko päivän on satanut vettä, mutta se ei ole meidän reissua haitannut.Ollaan siirrytty Flåmista Loeniin.Taas ajettiin noin 10 tunnelin läpi.Jos tunnelin  pituus on 600m ,sitä ei edes laske tunneliksi.Tänään sitten ensimmäisen  kerran oltiin myös lautassa.Mutta tärkeintä on se,että meillä on niin hemmetin hauskaa.Mää oon tänään taas nauranut noita Heikin osuvia letkautuksia.Kun oltiin  lautalla hän tokaisi:"tuolla on oikein elefanfinkorvat".Mun kesti nanosekunnin tajuta kunnes katsoin sivupeilin.Takana olevalla matkailu- autolla  oli hemmetin  isot sivupeilit ja ne noin "metrin" pituisten kannattimien päässä.
Tänään seisoi nuori lehmä keskellä vastaantulivienkaistaa ja söi siinä ojanreunassa tyytyväisenä.Eli kun täällä  on varoitusmerkki eri elukoista ,nekin kantsii ottaa tosissaan.Ne todellakin seistä jököttää keskellä tietä eikä väistä.
Täällä on sunnuntaisin kaikki  isommat / normaalit ruokakaupat ja vaatekaupat kiinni. Onneksi lähikylän kauppa oli auki ja sain mun suosikki makkaraa.Hävinneitä leikkeleitä ei ole mistään  löytynyt?!
Yksi kohta tiestä oli mutkainen joten sain  pientä harjoitusta Peikonpolulla ajamiseen.
Kun kaikista kurvista oltiin selvitty ja oli suora tie, oli varoitus että tie kapenee. Ajoin hissukseen ja omalla kaistalla.En voinut enempää mennä oikealle koska asvaltilta oli noin 10 cm pudotus hiekkapenkereeseen.Ja heti jos en pysy kaistalla alkaa auto ilmoittamaan asiasta.Vastaan tuli matkailuauto ja PAM vaan kuului  kun meidän sivupeilit pamahti toisiinsa.Meidän auton peili vaan kääntyi  ikkunaan päin eikä siihen tullut mitään.En tiedä miten hänen peilinsä selvisi kontaktista.
Hege on aivan ihastunut google mapsiin- hänen mielestään se tietään kaiken ja on aina oikeassa. Mä olen puolestani ihastunut taas tähän autoon.Tämä on niin kiva ajettava ja kun oma fiesta on 10 vuotta vanha, siinä ei ole tällaisia herkkuja kun tässä.Vähän kun viitsii kääntää rattia ja painella nappeja, se menee kuin junanvaunu .En ole tiennytkään autoissa olevan tällaisia apujuttuja.
Tänään ollaan oltu kunnon matkailijoita retkeilyautossa kokattu aamiainen  ja päivällinen autossa.Ei ne mitään gurmee annoksia ole ollut, mutta  on nälkä pysynyt loitolla.
Huomen aamulla jatketaan matkaa.Olen atossa pari tuntia tutkinut  paikkoja ja etäisyyksiä ja varsinkin paikkoja jotka on "täytyy nähdä ja kokea kerran elämässä". Huomen aamupäivällä mennään gondolihissillä vastakkaisen  vuoren rinnettä ylös ja alas.
Tänään otin sentään jokusen kuvan puhelimella, että saan tännekin tässä vaiheessa  jokusen foton.Kotona sitten  tyhjennän kameran kuvista ja laitan niitäkin framille.

Ei kommentteja:

Eilen tultiin kotiin

ja onhan täällä kiva olla!  Kotimatka meni oikein hyvin tosin jossain kohtaa tuli vettä sellaisella voimalla että oli pakko höllätä kaasupol...