Tietoja minusta

Oma kuva
naimisissa, eläkkeellä oleva nainen.elämästä nautiskelija ja nykyään aika hitaalla käyvä tyyppi.mikäs kiire se valmiissa maailmassa on?

9.06.2023

Tänään toteutui mun pitkä -aikainen haave

Mää pääsin ajamaan Trollstigenin eli Peikonpolun.
Aamu toimien jälkeen kävimme Kristiansundin kalakaupassa ostamassa kuningasravun saksia ja valmiita seipihvejä.Sitten lähdettiin kohti Peikonpolkua. Matkaa sisältyi taas yksi pieni lauttamatka,jokunen tunneli ja miljoona liikenneympyrää.
Kun oltiin selvitetty  tuo mutkikas tie pysähdyttiin krääsäkauppaan ostamaan jokunen muisto/käyttöesine muistoksi tuosta ihanasta kokemuksesta.
Kyllä ihminen voi tulla ihan vaan huippufiilareihin kun pääsee tekemään jotain mitä on haaveillut.
Tosin matkantekoa helpotti suunnattomasti se,ettei ole enää mikään turistikausi. Sai rauhassa ajella omaan tahtiin ,eikä perässä ollut kilometrin mittaista jonoa-se on tosi hermostuttavaa.

Hiukan mietittiin jos oltais samantien ajettu Geirengeriin,mutta päätettiin jättää se huomiseen ja samoin Jostedalsbreen jäätikkö.Sitten mietitään mihin mennään.

Tuo mun ihastus on peikkoja kohtaan on monivuotinen juttu.Uskon myös maahisiin.Kun oltiin Islannissa annoin aina jokusen kolikon keräyslippaaseen joka oli maahisille.
Heikin mielestä näytän välillä peikolta, vain häntä puuttuu ja jos saan esim hänet pelästettyä hihitän  kuulemma kuin peikko.Hänen kihlasormuksessakin on kaiverrettu peikko.
Niin ja hän on myös antanut mulle lempparinimen kiituripeikko-koska mulla on hiukan raskas kaasujalka.Mutta täällä mää ajelen juuri sen mukaan mikä on rajoitus ja välillä allekin.Hlvt mutkainen tie ja siinä on rajoituksena 80.Ei tällaisella korkealla autolla uskalla päästellä.
Jäätiin illaksi ja yöksi  Gudbrandsjuvet Campingiin.Ihana paikka ja viereeä kohisee koski.

 
Päivälliseksi syötiin valmiita seipihvejä kun ostettiin sieltä  kalakaupasta ja jokusen ravun Heikki perkas ja sekoitettiin majoneesiin.Olipas hyvää

Tää päivä on ollut niin loistava joka suhteessa-tätä muistelen joskus ja jouluna Niin ja vielä yks juttu.Kun ihmisillä on se käsitys ,että tää on pirun kallis maa.
Tässä pari fotoa huoltoaseman tarjouksista.

Valuuttalakuria käyttäen 49nok = 4,26 euroa
Ja 65nok=5,66 euroaEi kommentteja:

Kevättä ja kesää odotellessa

Vaikka olen nauttinut kotona olemisesta tuon 8 viikon eurooppaturneen jälkeen, niin nyt alkaa tympimään. On ollut sukulaisia kylässä, ruokav...