Tietoja minusta

Oma kuva
naimisissa, eläkkeellä oleva nainen.elämästä nautiskelija ja nykyään aika hitaalla käyvä tyyppi.mikäs kiire se valmiissa maailmassa on?

9.07.2023

Ainakin tuhat mutkaan

Tänään reissuun ei kuulunut kuin jokunen tunneli ja liikenneympärä.Mutta reissussa oli noin tuhat mutkaa.
Koko ajoreissu oli yhtä tuskaa.En ollut valmistellut itseäni helvetilliseen ratin vääntöön



 


Tässä näkyy  yks kahdeskymmenys osa  neulansilmämutkista.Mentiin Geirangeriin joka olikin tosi hieno paikka. Sinne  oli ilm juuri saapunut iso risteilijä ja niitä turisteja loikki joka paikassa.
Ei mitään toivoakaan mennä keskustaan siihen ihmismassan keskelle.Heikki sanoi:"kiva ja kaunis paikka, mutta esikartano helvetistä.Toivottavasti en koskaan joudu tuollaiselle risteilylle"
Jotenkin mua stressas ihan hemmetisti ne turistibussit kun tuli vastaan mutkaisella tiellä. Käsi ja selkä huutaa hoosiannaan kun olen roikkunut ratissa.

Ja jos ei turistit ryntäile  auton nokan eteen tulee näitä nelijaljalkaisia puskista ja ojista,puhumattakaan turistibusseista kun ajavat tuhatta ja sataa mutkat suorina.






 
Sitten me tehtiin se virhe, kun aamulla ei ollut nälkä, päätettiin käydä jossain huoltsikalla aamiaisella.Mutta kun niitä huoltsikoita ei ollut missään.Oltiikohan oltu 3h reissussa  kun tuli eka jokerikauppa vastaan josta sai ostettua automaatista kaffetta.Siinä sitten molempien pinna oli hippasen piukalla ja vähän korotettiin ääntämme mihin suuntaan ollaan menossa ja miksi just sinne.


 
Tämä taisi olla tänään korkein kohta missä oltiin tänään



 J
O





Eilen ostin peikkokaupasta ihanan tarran jonka liimaan meidän  auton ikkunaan.
Terveiset vuonojen maasta  toivottaa kiituripeikko

Ei kommentteja:

Tänään pääsi kunnon itku

Ja  syynä mun sisäisen ko mpassin hajoaminen.Lähdin lähikauppaan ostamaan tupakkaa.Googĺemapsin mukaan matkaa alle 400 metriä.Menomatka meni...