Tietoja minusta

Oma kuva
naimisissa, eläkkeellä oleva nainen.elämästä nautiskelija ja nykyään aika hitaalla käyvä tyyppi.mikäs kiire se valmiissa maailmassa on?

9.12.2023

Että mää oon ihastunut taas uudelleen Volkswagen Grand Californiaan

Tässä tulee nyt tää postaus tästä autosta.Miten retkeilyauto voikin olla näin loistava. Alta 6 metriä pituutta,mutta kaikki tarpeellinen löytyy.Ja kuitenkin hyvinkin ärhäkkä kiihtymään.Tällä on niin helppo posotella tuolla erilaisilla teillä. Ja me kaksi kun vietettiin  melkein 20 vuotta kesät pienessä purjepaatissa, on meidän helppo olla näin pienessä tilassa.
Kun toinen touhuaa jotain, toinen istuu alas  eikä ole tiellä.Tavarat laitetaan takaisin  samaan paikkaan mistä sen ottikin.
Vuosi sitten vuokrasimme ko auton Liedosta 
Ikävä kyllä hänellä ei ollut enää tätä autoa vuokrattavana mutta siellä on paljon muita.Kaikki pelasi loistavasti vuokraajan kanssa ja auto oli niin siisti ja kunnossa kun sen haimme.Olimme vuokranneet sen myös keväällä viikoksi mutta kun sairastuin  hänen kanssaan oli helppo sopia peruutuksesta,rahojen palautuksesta yms.
Suuren suuri  suositus tälle vuokraajalle.
Koska halusin samnlaisen auton tälle reissulle  sellainen löytyi 
Niin hyvä ja ystävällinen palvelu.Kaikki  on toiminut heidän kanssaan myös loistavasti.Vuokra-sopimus alkoi perjantaina 1.9 mutta saimme hakea auton jo päivää aikaisemmin ja varata laivamatkan.
Auto oli ollut juuri huollossa mutta yhtäkkiä sen kojetaulussa alkoi palamaan yksi valo.Soitin heille ja samantien he alkoivat hoitamaan asiaa, kävivät huollossa  kysymässä asiaa ja saimme luvan jatkaa matkaa.
En voi kuin suositella näitä molempua firmoja jos olet vuokraamassa retkeily/asuntoautoa Turun seudulta.Loistavaa kun joku vielä osaa kunnon asiakaspalvelun,on joustava ja tietää miten hommat hoidetaan.

Ei kommentteja:

Maanantaina piti lähteä Pohjois-Norjaan

    mutta eipä lähdetäkkään-tosin rahat meni! Olimme varanneet ja maksaneet retkeilyauton. Runsas viikko sitten selvisi, että firma on haett...