Tietoja minusta

Oma kuva
naimisissa, eläkkeellä oleva nainen.elämästä nautiskelija ja nykyään aika hitaalla käyvä tyyppi.mikäs kiire se valmiissa maailmassa on?

7.26.2024

Tänään pääsi kunnon itku

Ja  syynä mun sisäisen ko


mpassin hajoaminen.Lähdin lähikauppaan ostamaan tupakkaa.Googĺemapsin mukaan matkaa alle 400 metriä.Menomatka menikin ihan putkeen mutta takaisin tulo ei niinkään.
Laiton ko kaupan lähtöpaikaksi ja asunnon osoitteen saapumispisteeksi. Jumaleisson,mää kiersin puoli Strasbourgia ja lopulta oli kaupan kulmilla.Risteyksen toisella puolella on joku kreikkalainen kauppa Papalopoulus,sen kun tajusin oli täyttä raivoa täynnä.Googlemapsin ystävällinen rouva-Kaarina oli ollut jo tovin mykkänä.Jonkun kaupan mittari näytti +32.Mulla hiki vaan valui,selkään sattui ihan sikana ja vasen jalka  alkoi puuntua.
Sitten katsoin taas kännykkää ja se ilmoitti ,että 3 mintsan päästä olen perillä.Soitin miehelleni ja sanoin:3 minuutin päästä olen pihalla jos en eksy,niin tuletko kantamaan tavaroita.
10 minuutin jälkeen hän soitti,soita kun olet pihalla. Taisi mennä lähemmäs tunti kun soitti ja kysyi onko kaikki OK.Yhtäkään tutunnäköistä paikkaa en nähnyt katujen nimet oli ihan eri kuin kylteissä.
Kun lopulta pääsin pihalle,hikinen kuin uitettu rotta,pääsi kunnon itkut.
Ja kaiken huipuksi unohdin ostaa ne tupakat joiden takia lähdin reissuun
Eri maiden normi ruokakaupoissa on ihana käydä.Niistä löytyy vaikka mitä herkkuja.
Esim tänään ostin jotain kalaa jonka grillasimme ,ja oli todella hyvää.
Onneksi emäntämme oli muistanut kertoa,että tänä aamuna tulee heidän siivooja noin klo 7.00  ennen kuin hän jää lomalle.Tosin hän oli 
niin hiljainen puurtaja ettei kuulunut mitään ääntä.mää heräsin vähän vaille kymmenen ja hän oli silloin lähdössä pois.
Mua niin hävettää kun olin eilen jättänyt osan meidän pestyistä vaatteista pesukoneen päälle viikattuina.Tänään ne oli kauniisti silitettynä.

Mää inhoan silitystä, enkä tee sitä koskaan.Tämä on niin luxusta, että tällaiseen palveluun voisi vaikka tottua.

Tämä talo ja naapurusto on niin kaunista.


Mutta ei niin pahaa jottei jotain hyvääkin.Kauppaan mennessä bongasin yhden antiikkilikeen. Kun lähdin kotia kohti (tämän jälkeen alkoi ns alamäki) poikkesin liikeeseen.löytöina kaunis lasipullo lasikorkkineen ja teak-tarjoiluvati,yhteensä 20 euroa.


Ei kommentteja:

Maanantaina piti lähteä Pohjois-Norjaan

    mutta eipä lähdetäkkään-tosin rahat meni! Olimme varanneet ja maksaneet retkeilyauton. Runsas viikko sitten selvisi, että firma on haett...