Tietoja minusta

Oma kuva
naimisissa, eläkkeellä oleva nainen.elämästä nautiskelija ja nykyään aika hitaalla käyvä tyyppi.mikäs kiire se valmiissa maailmassa on?

7.23.2024

Aina ei voi onnistua mutta onneksi aika usein!

Tänään oli ns vapaapäivä pitkistä ajoista. Vietimme päivää täällä Bacharacissa. Ja loppujen lopuksi tämä on paljon viehättävämpi paikka kuin Mannheimin.

Kun reissaa , aina sattuu ja tapahtuu! Nautittiin todella hyvä aamiainen ja sitten lähdettiin liikenteeseen autolla. Mää olin saanut päähäni , että mennään toiselle puolelle Rein jokea.Mieheni oli katsonut sieltä yhden viinitilan ja sinne sitten.Oli todella viehättävä paikka ja sai maisetella viinejä- joten ei tarvinnyt ostaa "sikaa säkissä".Hinnat oli aikas hulppeat kun vertaa hintoihin mitä täällä saa kaupasta.Mutta täytyyhän sitä kannattaa viininviljeliää! ja tällä lafkalla taitaa mennä ihan hyvin koska puutarha oli todella kaunis ja varsinkin vessa hiveli silmiä






Seuraavaksi oli suuntana yksi linna. Mehän uskotaan mitä googlemaps ohjaa-paskat jostain liikennemerkeistä.

Linnaan johti yhden auton levyinen tie ja kaskas, vastaan tuli iso traktori.Ajava ukko huitoi ja näytti-> peruuta.Jumaleisson mikä tuskanhiki iski meikäläiselle!Useampi satametriä jouduin peruuttamaan ja etupuskurissa "roikkuu" iso traktori jossa hytissä istuu ajaja+toinen ukko.Muistan tuon tilanteen loppuelämäni. Kun loppujen lopuksi peruutin paikkaa missä traktori pääsi ohi ( toinen mies tuli kysymään mihin me oltiin menossa? ja kertoi ettei sinne voi ajaa vaan auto täytyy jättää sinne jonnekin huituntuuttiin).Siihen loppui mun innostus siihen linnaan vaan vaihtoehtona hlvt äkkiä pois.

 Hetki vielä viihdyttiin sillä puolella jokea mutta se oli enemmän turistikauppojen ryhmittymään ja turistiryhmiä hyöri ja pyöriä joka paikassa -> parkkipaikat kortilla.

Lautalle ja toiselle puolelle hopihopi tahtia.








Kun päästiin "kotikonnuille" nälkä kurni mahassa ja hiki vaan valui. Auto parkkiin ja syömään.

Syötiin sitten elämämme parhaimmat wienerleikkeet. Vaihoehtoina oli sianlihasta tehty leikkeet tai vasikanlihasta tehty leikkeet (hintaero oli 10.00€).Alunperin wienerleike kuuluu tehdä vasikanlihasta.

                                        Ravintolan nimi Posthof

                                Tämä on yhden henkilön annos vaikka siinä on useampi leike

 Täällä on niin kaunista ja paljon katseltavaa/ihailtavaa.Koko ajan huomaa taas jotain uskomatonta.
























Ei kommentteja:

Maanantaina piti lähteä Pohjois-Norjaan

    mutta eipä lähdetäkkään-tosin rahat meni! Olimme varanneet ja maksaneet retkeilyauton. Runsas viikko sitten selvisi, että firma on haett...