Tietoja minusta

Oma kuva
naimisissa, eläkkeellä oleva nainen.elämästä nautiskelija ja nykyään aika hitaalla käyvä tyyppi.mikäs kiire se valmiissa maailmassa on?

7.19.2024

kohti Strasbourgia

 


Tänä iltana me sitten vihdoinkin lähdetään Eurooppaan.Illalla Viikkarilla Åbo-Stockholm.Huomenna onkin pitkä ajopäivä kun posotetaan läpi Ruotsin Tanskaan Gullborg nimiseen paikkaan yöpymään. Sunnuntai aamulla lautalla Rödbyhavn-Puttgarden Saksa. Leiriydytään Hodenhagenin ja mennään https://serengeti-park.de/ ihailemaan eläimiä.Maanantaina ajellaan Mannheimiin jossa ollaankin jopa kaksi päivää.Keskiviikkona siirrytään Ranskan puolelle Strasbourgiin.Siellä on matkamme etappi. Menemme aupair-dogsittereiksi ystäväni kotiin hoitamaan heidän 13-vuotiasta labbista. Heidän perhe puolestaan tulee Suomeen.Siellä me ollaan 6.8 asti! On niin luxusta olla Strasbourgissa melkein 2 viikkoa!!! Siinä ajassa ehtii jo nähdä vaikka mitä!
Takastulomatkalle ei olla varattu mitään yöpymisiä eikä tehty suunnitelmaa missä pyöritään ja mitä kautta tullaan kotiin. Mää haluaisin ainakin nähdä jokusen hienon linnan saksassa.Niin ja viiniviljelmiä niin saksassa kuin ranskassakin.Omalla pikku fiestalla taas lähdetään liikenteeseen.Autolla on niin kiva mennä kun pääsee näkemään ihania uusia paikkoja ja ihmeen paljon tavaraa mahtuu pikku autoon.Kaikki on jo pakattu ja mies on roudannut tavarat autoon.Kunhan ollaan reissussa alan päivittämään pitkästä aikaa mun blogia kera kuvien.

Ei kommentteja:

Eilen tultiin kotiin

ja onhan täällä kiva olla!  Kotimatka meni oikein hyvin tosin jossain kohtaa tuli vettä sellaisella voimalla että oli pakko höllätä kaasupol...