Tietoja minusta

Oma kuva
naimisissa, eläkkeellä oleva nainen.elämästä nautiskelija ja nykyään aika hitaalla käyvä tyyppi.mikäs kiire se valmiissa maailmassa on?

7.20.2024

Nyt ollaan Tanskassa

Eilen illalla lähdettiin reissuun Viking Linen Gracyllä Turusta Tukholmaan.
Käytiin ostamassa taxfreestä tarpeeksi salmiakkia mukaan.
Sitten vauhdilla syömään ne "pakolliset" katkarapuvoikkarit


Paljon oli matkustajia laivalla
Mentiin ajoissa nukkumaan ,että ollaan tänään pirteitä, kun posotetaan läpi Ruotsin aina Tanskaan asti.Hyvä oli suunnitelma mutta ei toteutunut mulla.
Heti Tukholman jälkeen mentiin bensikselle syömään hyvät sämpylät ja kahvia koneeseen.En ajanut kuin hetken kun tajusin,että mun silmät ei pysy auki.Seuraavalle bensikselle ja kuskin vaihto.Nukuin sitten tovin pelkäämään paikalla ja herätessä oli ihan uus akka.

Ajettiin Juutinrauman sillan yli Tanskaan.Useamman kerran kaffeteltiin ja/tai käytiin pissalla.Kaupan kautta majapaikkaa joka on Guldborgissa.
Oikein viehättävä majapaikka.Kävin lähiseudulla pienellä lenkillä ja näin niin upean hautausmaan.Kuvat on kamerassa ja nyt en jaksa alkaa sitä purkamaan koska aamulla on herätys 06.45,kamat kasaan,aamiainen nassuun ja lautalle .
Kymmenen aikaa ollaankin sitten jo Saksan maalla ja suuntana eläin puisto.

Nyt tuo sänky suorastaan karjuu mua nukkumaan ja minähän tottelen



















Ei kommentteja:

Eilen tultiin kotiin

ja onhan täällä kiva olla!  Kotimatka meni oikein hyvin tosin jossain kohtaa tuli vettä sellaisella voimalla että oli pakko höllätä kaasupol...