Tietoja minusta

Oma kuva
naimisissa, eläkkeellä oleva nainen.elämästä nautiskelija ja nykyään aika hitaalla käyvä tyyppi.mikäs kiire se valmiissa maailmassa on?

7.31.2024

Kuuma,kuumempi,Strasbourg

Helle vaan jatkuu niin päätettiin aamupäivällä lähteä jokiristeilylle.Ajatuksena oli,että siellä kävisi edes pieni tuulenvire.Oli sitten ihan väärä ajatus.mutta siinä istuessa vierähti 1,5h tosi sukkelaan.



Ja kuten kuvasta näkyy, emme olleet kahdestaan jokiristeilyllä.Meidän takana istui kaksi herrasmiestä.Ensiksi he auttoivat kun emme löytäneet oikeaa kohtaa mihin kuulokkeet piti laittaa. Loppureissusta toinen mies löyhytti mua viuhkalla kun huomasi miten mulla hiki vaan valui päästä. 







Nämä kuvat on taas otettu puhelimella.Kunhan saan ton tietsikan toimimaan ja ladattua sinne oikealla kameralla otetut kuvat.

Kun poistuimme paatista olimme keskellä turistihärdelliä.Krääsäkauppoja vieri vieressä.Päätimme kuitenkin istua yhdelle terdelle ja nyt löytyi olut joka maistui mullekin.Fischerin Ambree,aika makea olut ja tulee mieleen lähinnä vanhan ajan kotikalja.Käytiin kotimatkalla kaupassa mistä sitä löytyikin.Ostin kaksi pll varoiksi jääkaappiin. Sitten kun iskee hemmetinmoinen jano tuo on just hyvää silloin.
Huomiseksi on luvattu vieläkin kumempaa,ei kiva.Meillä taitaa olla rento kotipäivä.


Ei kommentteja:

Maanantaina piti lähteä Pohjois-Norjaan

    mutta eipä lähdetäkkään-tosin rahat meni! Olimme varanneet ja maksaneet retkeilyauton. Runsas viikko sitten selvisi, että firma on haett...