Tietoja minusta

Oma kuva
naimisissa, eläkkeellä oleva nainen.elämästä nautiskelija ja nykyään aika hitaalla käyvä tyyppi.mikäs kiire se valmiissa maailmassa on?

7.29.2024

Helle se vaan jatkuu ja huomenna vasta kuuma onkin

😎 on se ilmoja pitänyt,huh huh hellettä.
Eilinen päivä oltiin ihan kotosalla.Koska oli sunnuntai niin täällä on kaupat kiinni.Hege käytti Jessyn ulkona mutta ne on pikku kävelyitä.Ei vanhaa koiraa tuolla voi ulkoiluttaa kuin sen verran että saa asiansa hoidettu.
Tänään lähdettiin ajoissa autoilemaan Ranskan viinitietä.Ei me sitä kokonaan ajettu läpi vaan Colmariin asti jossa sitten rantautuimme hetkeksi kävelemään,oikein viehättävä paikka.

Harmi että mää unohdin puhelimen kotiin.Otin valokuvia kunnon kameralla mutta en saa niitä tänne laitettua kun tietsikkani ei löydä reititintä.Olen koittanut vaikka mitä konsteja mutta ei onnistu.Molemmat tabletit ja puhelimet on sen löytänyt, mutta ei mun tietsikka.Parempia kuvia tulee sitten myöhemmin.

Nämä kuvat on Heikki ottanut puhelimellaan.

Yhdelläkään viinitilalla emme käyneet.Tulimme siihen tulokseen
 :että on niitä viinejä tullut maisteltua ja kaikkia saa kaupastakin.
Kotimatkalla käytiin Saksan puolella Lidlissä ostoksilla.3 pulloa juotavaa proseccoa 
maksoi 10,47€.Näitä edullisia kauppareissuja tulee kyllä ikävä!!!!!!
Tämä on ollut hyvä reissu siltäkin osin ,että nyt näin flamingoja siellä eläintarhassa ja tänään oli pellolla haikaroita.
Olen pari kertaa nähnyt kun niitä on lentänyt tuosta talon yli mutta en ole ollut asiasta 100%varma.Nyt olen kun tepastelivat 
Kyllä tuolla parvekkeella kannattaa viettää aikaansa.
Kun pitää ikkunat päivisin kiinni ja "ritilät" edessä ,pysyy asunto viileänä.

Ei kommentteja:

Maanantaina piti lähteä Pohjois-Norjaan

    mutta eipä lähdetäkkään-tosin rahat meni! Olimme varanneet ja maksaneet retkeilyauton. Runsas viikko sitten selvisi, että firma on haett...