Tietoja minusta

Oma kuva
naimisissa, eläkkeellä oleva nainen.elämästä nautiskelija ja nykyään aika hitaalla käyvä tyyppi.mikäs kiire se valmiissa maailmassa on?

1.25.2024

Ostosretki laivalla Tallinnaan ja takaisin

Tehtiin tutulla kolmikolla ostosretki laivalla 5h risteily Tallinnaan ja takaisin.

Yleensä mennään https://www.eckeroline.fi/ koska se on edullinen ja siellä on hyvä buffetti. Nyt  laiva oli telakalla joten menimme https://fi.tallink.com/ ja heidän laivalla Megastar https://fi.tallink.com/5h-risteily Olihan laiva hieno ja varsinkin todella siisti. Paljon eri vaihtoehtoja missä syödä.

Ihmiset vaan hävisivät jonnekin joten siellä oli todellakin tilaa





Olimme tehneet jo kotona pre order tilauksen ja tavarat toimitettiin autokannella suoraan auton viereen.Näin tuli taas täytettyä olut/viini/viina/tupakka/karkki varastot

Kun kävin ulkokannella niin ulkolaiset matkustajat olivat huollissaan kun perälippu oli kietoutunut maston ympäri. No, he korjasivat tilanteen.



                            Kyllä saaristo on aina kaunis, olkoon mikä vuodenaika tahansa

                                                




 Kun kävin naistenvessa , joka oli todella siisti ja hyväntuoksuinen, oli tämä näkymä jotenkin niin hieno

                                        


 Oikein hauskaa tehdä tuollainen päiväreissu. Auton omistaja ajaa aina Hesaan ja sitten mää ajan kotiin ."Pojat" saa sitten rauhassa nauttia jokusen oluen.

Megastarilla oli taxfree kahdessa kerroksessa ja nyt oli kassa pelkästään yläkerroksessa.Alkoholit oli "tietenkin" alakerroksessa.Olin luvannut tuoda naapureille pari punkkutönikkää ja pll giniä.Niitä sitten kannoin kakkoskerrokseen kun siinä vaiheessa en ollut vielä löytänyt sitä tavarahissiä. Eckerölinellä on sellainen palvelu ,että jos ostat jotain kaupasta , he toimittavat sen autokannelle. Tallink/Siljalla ei tätä palvelua ole . Autokannelle  pääsee koko matkan ajan lippulla, mutta tavarat joutuu sinne itse kantamaan.Tuli pikkunen hiki ja selkä kun ei kunnossa , ei ollut paras mahdollinen reissu. Mutta ihan omaa tyhmyyttäni! Olisin etsinyt sen hissin ja ottanut kärryt millä roudata kamat autoon.

Paluumatka meni ihan iisisti koska auton omistaja vannotti mua useamman kerran " älä sitten hurjastele ja aja yli 100km /h"Hän tietää, että mun kaasujalka on aika painava.

Kaikki meni todella hyvin, mutta Turkuun kun tultiin , mulla oli niin kova pissahätä että oli pakko päästä vessaan.Koulukadun Heseen kiireesti. Sieltä kun tulin ulos ja kävelin kohti autoa, liukastuin ja lensin pää edellä tiilipylvääseen .Sattu niin stnasti ja rillit lensi pois päästä. Siinä vaiheessa kun pötköttelin maassa ,mieheni huomasi munt autosta ja tuli auttamaan pystyyn.Silmälaseihin tuli skraadut oikeaan linssiin ja oikea silmänalus mustuu joka päivä vaan enemmän.Kroppa on kuin jyrän alle jäänyt.Päästä irtos iso tuppo hiuksia( eikä niitä muutenkaan ole paljon) ja nyt on päässä todella arka kohta. Nyt ole super-arka tulla kävelemään.Onneksi mulla on hyvät nastakengät. Olen päässyt ihan miellyttävästi ulkoilemaan hoitokoiramme kanssa.



Ei kommentteja:

Parin päivän irtiotto

Helsingissä/Stadissa/Hesassa/isolla kirkolla,rakkaalla lapsella on monta nimeä. Maanantai aamulla lähdettiin liikenteeseen "kukon laulu...