Tietoja minusta

Oma kuva
naimisissa, eläkkeellä oleva nainen.elämästä nautiskelija ja nykyään aika hitaalla käyvä tyyppi.mikäs kiire se valmiissa maailmassa on?

9.22.2024

Yöpakkaset ovat saapuneet

Aamiaisen jälkeen lähdettiin taas tien päällä.Suunnitelma oli mennä Hossan lumo campinkiin.Kun lähdettiin reissuun niin google mapsin mukaan mentiin lyhintä reittiä.Voihan perskules 30 km niin kuoppaista hiekkatietä.Kun väisti yhtä kuoppaa oli auton toisen puolen renkaat kuoppahelvetissä. 30 km tuntui 100km matkalta ja sitten kun ei tiedetty onko loppumatka campingille samanlaista rynkytystä,muutettiin suunnitelmaa.
Onneksi löytyi toinen auki oleva paikka,Hossan Kyläluoman retkailykeskukseen.Kaunis,rauhallinen paikka.
Matkan varrella poikettiin Rukalla tosi nopeaan.Taitaa olla 40 vuotta aikaa kun siellä kävin sukulaisten tai likkakavereiden kanssa laskettelemassa.En tunnistanut yhtään paikkaa.Niin se maailma muuttuu.





Tänään oli myös pyykkipäivä.Pyykkitupa ihan vieressä kuivureineen.Ihana saada viikon likapyykit pestyä .

Tämä taitaa olla neljäs kerta kun vuokrasimme retkeilyauton vuokrafirmasta.Kyllä on  vuokraajissa ja tarjonnassa  suuria eroja.

Tosiaan yksi firma otti rahat ja teki konkurssin.Heillä oli jo tiedossa konkurssi hakemuksesta mutta rahat kelpasi.Omistaja soitti Turkista Whatsapp puhelun ,että konkka tuli ihan yllärinä ja kyllä firmalla on rahaa.No meille ei ainakaan vielä ole maksua palautettu.

Se mistä tämä auto vuokrattiin (sanon tätä traktoriksi), omistaja kysyi osaammeko käyttää vessaa.Siinä olikin koko perehdyttäminen auton toimintoihin.Lämmityslaitteesta hän ei osannut kertoa mitään,koska paneeli on uusi.
Piti häntä erikseen muistuttaa ,että ottaa ylös esim kilometri lukeman.Pari päivää ihmeteltiin kun auto ei ottanut virtaa vaikka oli johdon päässä.Epäilys oli viallinen jatkojohto joka sitten selvisikin.Kun soitin hänelle ,että onko OK jos käymme ostamassa uuden johdon hän ihmetteli ensiksi:miten se voi olla rikki?rikki mikä rikki.Tätä on vuokrannut ilmeisesti ihan avuttomat ihmiset,tuntuu että joka nippelit ja nappelit jää käteen.
Paras firma mitä Turun seudulta löytyy on www.bfcaravan.fi.Heidän kanssa on helppo sopia asioista,ovat joustavia,autot hyvässä kunnossa ja siistiä joka tavalla.

Taidettiin tehdä kaksi/kolme reissua Volkswagen Grand Californialla.Ihana auto ajaa,ei ole teiden tukkona ja sopivan kokoinen kahdelle aikuiselle.Vähän kun painoin kaasua se lähti menemään.VW oli automaattivaihteisto kun tää Fiat on manuaali.
Nyt meillä on pyllyn alla Fiat burster.Tässä on parempi tila nukkua ja esim vessan ovi fiksumpi ,säilytystilat on paremmat mutta siihen se taitaa jäädä.Tätä yksilöä ei ole kohdeltu kaikella kunnioituksella toisen omaisuutta kohtaan.
Onhan tässä isompi ja parempi jääkaappi kun VW:ssä 

Olen nyt 6 päivää cruisaillut tällä traktorilla ja se ei vieläkään tunnu olevan ns hanskassa.VW oli niin käsissä koko ajan. 
Mutta nämähän on vaan mielipiteitä.Nämä on hyviä kokemuksia,aina oppii uutta niin autoista kuin vuokraamista.
Flunssa matkustaa mun matkassa ja on pienimuotoisesti vähän rasittavaa.






Ei kommentteja:

Eilen tultiin kotiin

ja onhan täällä kiva olla!  Kotimatka meni oikein hyvin tosin jossain kohtaa tuli vettä sellaisella voimalla että oli pakko höllätä kaasupol...