Tietoja minusta

Oma kuva
naimisissa, eläkkeellä oleva nainen.elämästä nautiskelija ja nykyään aika hitaalla käyvä tyyppi.mikäs kiire se valmiissa maailmassa on?

9.24.2024

Joensuu,tämäkin paikka on talviunilla

Olihan se aika ankea paikka olla ABC:n takapihalla.Mopopojat pyöri parkkiksella,joko oli pöllinyt mun tuhkiksen (pantiton oluttölkki), ja rekat lähti aamuyöstä liikenteeseen.

Ilmeisesti alkaa olla reissu väsymystä,viidettä päivää flunssassa ja satoja kilometrejä auton ajoa.Sitten kun on nenä tukossa en ole käyttänyt cpap-laitetta.Ajoin hetken mutta sitten tajusin ,että olen kaikille vaaraksi.Silmät alkoi mennä kiinni ja huomio herpaantua.Ei muuta kun kuski vaihtoon.Kun istuin pelkääjän paikalle samantien olin unten mailla.
Joensuussa majoitumme  Holiday Linnunlahteen.Kiva camping ihan keskustassa,tosin kun kävin katsomassa WC/suihkutiloja siirsin suihkun huomiseen.Lattia oli sen näköinen,että olisi voinut saada jalkasienen.Voi olla , että olen tosi niuhottaja mutta en nyt kuitenkaan kokenut tarpeelliseksi mennä sinne.

Oltiin  suht ajoissa perillä ja aloin katselemaan jotain missä voitaisiin käydä,meillä kun on noit museokortitkin.
Eniten olisin halunnut käydä Botaniassa ihastelemassa kasveja ja perhosia.Se on auki vaan lauantai ja sunnuntaina.
Seuraavana listalla Museo Hilma,avataan 2025
Taidemuseo Onni,avataan yleisölle 2026

Se mihin huomenna, on vielä hakusessa.Kotia kohti lähdetään,alkaa tämä reissu puuduttamaan.

Ei kommentteja:

Eilen tultiin kotiin

ja onhan täällä kiva olla!  Kotimatka meni oikein hyvin tosin jossain kohtaa tuli vettä sellaisella voimalla että oli pakko höllätä kaasupol...