Tietoja minusta

Oma kuva
naimisissa, eläkkeellä oleva nainen.elämästä nautiskelija ja nykyään aika hitaalla käyvä tyyppi.mikäs kiire se valmiissa maailmassa on?

9.23.2024

Pari kollaasia jotka ovat kaukana toisistaan

Aamu oli sumuinen kun herättiin mutta äkkiä sumu hävisi kun aurinko alkoi paistamaan.Lämpötila oli max 6 astetta ja iltapäivällä alkoi satamaan.
Kyllä se käy ihan työstä kun yrittää löytää avoinna olevia camping alueita.En ymmärrä sitäkään miksei firmat ilmoita  kotisivuillaan selvästi miten ovat auki.

Tänään tuli taas vastaan ko tapaus.Nurmikenttä ammotti tyhjyyttä, lnfon seinässä oli pitkä lista taksien numeroita ja löytyi sieltä sitten päivystäjän numero.Emme soittaneet vaan jatkoimme matkaa.Jonka lisäksi sinne ei saanut viedä kotieläimiä.Tuo on sellainen asia joka saa munt takajaloille vaikkei eläintä ei matkassa olekkaan.

Kuitenkin ne auki olevat paikat joissa olemme yöpyneet Suomen puolella on asiakkaita ollut niin kotimaasta kuin muualta Euroopasta.Kun katsoimme toista paikkaa siinä  luki ettei auki-oloajoista ole tietoa.Päädyimme Kajaanin ABC:n matka parkkiin.Käytiin oikein "ulkona syömässä" ja aamulla on lyhyt matka aamiaiselle.

Matkan varrella oli tämä kollaasi.Ei tehnyt munhun mitenkään suurta tunnemyrskyä.Lähinnä se huvitti.





Siitä sitten koukkasimme Raatteentielle.Mieheni matkalla sivisti mua Suomussalmen  osuutta sodassa.Tämä paikka teki suuren vaikutuksen












Poroja sai taas matkalla väistellä.Se on niin hämäävää kun vaikka 3 ovat tien toisella puolella ja sitten huomaa että toiselta puolelta on tulossa lisää porukkaa.Onneksi täällä ihmiset vilkuttaa valoja jos ovat juuri ohittaneet paikan jossa nuo sarvipäät lymyilee niin osaa varautua.
Huomenna olisi tarkoitus ajella Joensuuhun ja katsoa löytyisikö avoinna oleva camping.Huomiseksi on luvatta kaunista ja lämmintä päivää.Ja vähitellen aletaan suuntaamaan rauhaisasti kotia kohti.
Neljättä päivää on matkakaverina ollut naisflunssa ja eilen sen sulhanen miesflunssa majoittui myös tänne.Hyvin me tänne kaikki mahdutaan.

Ei kommentteja:

Eilen tultiin kotiin

ja onhan täällä kiva olla!  Kotimatka meni oikein hyvin tosin jossain kohtaa tuli vettä sellaisella voimalla että oli pakko höllätä kaasupol...