Tietoja minusta

Oma kuva
naimisissa, eläkkeellä oleva nainen.elämästä nautiskelija ja nykyään aika hitaalla käyvä tyyppi.mikäs kiire se valmiissa maailmassa on?

9.25.2024

Paska reissu mutta tulipa tehtyä

Vimppa yö tässä traktorissa ja huomenna kohti kotia.En ole koskaan odottanut näin paljon kotiin pääsyä reissulta.

Tää koko reissu oli jo tuhoon tuomittu kaikkien vaikeuksien takia mutta jotenkin jaksoi vaan odottaa ,että hyvähän reissu tästä tulee.Ilmat on ollut meitä vastaan (Norjassa).Ruotsin ja Suomen puolella ilmat ollut loistavat mutta siihen se jääkin.

Oppia ikä kaikki sanotaan,ainakin oppia on tullut ja paljon!

Pitää olla tarkkana mistä retkeilyauton vuokraa. Ja varsinkin millaisen auton.Tämä yksilö lahoaa käsiin.

Syyskuussa ei kannata kotimaassa reissata vaikka ilmat ovat kesäiset.Tuntuu ,että kaikki paikat on kiinni.

Kysyin alkuillasta mieheltä :"onko sulla jotain hyviä muistoja tästä reissusta?" Kun hän oli 5 sekkaa ihan hiljaa tiesin ettei hänelläkään ole hyviä muistoja.

Tänään tultiin Hartolaan Koskenniemi campingiin.Siisti paikka.

Täällä oli oikein mukava käydä suihkussa.Mutta onhan täälläkin tarjonta (esim ravintola)
pienimuotoista.Esim ei ruokaa tarjolla.Mää ymmärrän sen oikein hyvin koska ei ole takeita tuleeko ketään alueelle ja haluaako he käyttää ravintolan palveluita.

Seuraavan kerran kun Naantalilaisten fb sivuilla joku valittaa ettei  rannassa ole paikat auki , että saisi kahvia, mulla on jo vastaus valmiina ja se ei ole välttämättä ystävällinen kommentti.Torin laidalla on kaksi kahvilaa josta saa sen kahvin.

Käytiin Joensuussa "kauppahallissa" jossa ei ollut kuin ruoka- ja kahvipaikkoja.

Joensuu  camping alueella oli mies joka asui autossaan.Juttelin hänen kanssaan ja ymmärsin hänen jutuistaan, että oli ollut kesän jossain metsässä ja nyt siirtänyt autonsa talveksi camping alueelle.Oli kyllä aika viritys tuo hänen leirinsä.

Huomenna kun pääsee kotiin,lopetan tämän negatiivisen rutinan.

Ei kommentteja:

Eilen tultiin kotiin

ja onhan täällä kiva olla!  Kotimatka meni oikein hyvin tosin jossain kohtaa tuli vettä sellaisella voimalla että oli pakko höllätä kaasupol...